Το Fantasy Festival 2022, το μεγάλο fantasy convention, επιστρέφει για πρώτη φορά σε φυσική μορφή, 1 & 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα!


To Fantasy Festival 2022 επιστρέφει! Για πρώτη φορά σε φυσική μορφή, στις 1 & 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα! Δείτε το teaser trailer!


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


Το Fantasy Festival 2022, το μεγάλο επερχόμενο convention του Φανταστικού της Αθήνας, εκ μέρους των Rising Star Promotions και Hellenic Fantasy Legion, επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά, αυτή την φορά σε φυσική μορφή, στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2022 σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση ( Hellenic American Union ) και το Hellenic American College!
 

Fantasy Festival 2020 – Φώτο από Ειρήνη Μακρή

Στα πλαίσια του θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Βραβείων Έβερλι – Ελληνικών Βραβείων του Φανταστικού, καθώς και τις απονομές των διαγωνισμών Magic Pen Writing Contest και Magic Brush Illustration Contest. Μείνετε συντονισμένοι και για άλλες δράσεις και παρουσιάσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Cosplay μόλις ανακοινωθούν!
 

Μάθε τα πάντα για το Fantasy Festival, το μεγάλο convention του Φανταστικού της Αθήνας, και δες τις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις σε ψηφιακή μορφή, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

Βρείτε το Fantasy Festival στα ακόλουθα μέσα!
 Page , Facebook , Youtube , Instagram


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (172 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: