[Updated] Μάθε τα πάντα για το Cosplay Panel του Fantasy Festival 2022, του μεγάλου fantasy con της Αθήνας, στις 1 & 2 Οκτωβρίου!


Fantasy Festival 2022! Για πρώτη φορά σε φυσική μορφή στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Θα πραγματοποιηθεί Cosplay Panel με θέμα “Cosplay Management”!


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


Το Fantasy Festival 2022, το μεγάλο επερχόμενο convention του Φανταστικού της Αθήνας, εκ μέρους των Rising Star Promotions και Hellenic Fantasy Legion, επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά, αυτή την φορά σε φυσική μορφή, στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, 10:00 – 23:00, στο μεγάλο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Είσοδος ελεύθερη!
 

Fantasy Festival 2020 – Φώτο από Ειρήνη Μακρή

COSPLAY MANAGEMENT PANEL !


To Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 15:30 – 16:00, στην αίθουσα ομιλιών της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Cosplay Panel εκ μέρους της Alisa Murphy με θέμα “Cosplay Management”!
 

Η ομιλία αυτή επικεντρώνεται στο καινούργιο κύμα ατόμων με ενδιαφέρον για το Cosplay και όσους θα ήθελαν στην πορεία τους να δώσουν μια πιο επαγγελματική νότα.

Πρόκειται για μια ουσιαστική ομιλία με σκοπό την ανάπτυξη του ατόμου πάνω στο αντικείμενο.

Στην ομιλία αυτή θα συζητηθούν η έρευνα αγοράς, το promotion, το social media management, η τιμολόγηση σε commission, οι διαφορές ανάμεσα σε “cosplay models” και “crafter models”, τα συμβόλαια για μεγάλα gaming brands, η οργάνωση σε gaming festivals, η αντιμετώπιση προς τον πελάτη, καθώς και προσωπικές εμπειρίες από συνεργασίες.

 
 

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ !


Το Fantasy Festival είναι ένα σύγχρονο πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το φανταστικό που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπάνε το Φανταστικό και τα σχετικά χόμπι και δραστηριότητες που απορρέουν από το είδος.
 

Το Φεστιβάλ συγκεντρώνει τους επιχειρηματίες και τους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φανταστικού, φιλοξενώντας πληθώρα μοναδικών εκθεμάτων και εμπνευσμένων έργων τους, όπως βιβλία, comics, περιοδικά, επιτραπέζια παιχνίδια, RPG’s, card games, videogames, collectibles, αναμνηστικά αντικείμενα, χειροτεχνίες, κοσμήματα, κατασκευές, ρουχισμό, αξεσουάρ, εικαστικά έργα, πίνακες ζωγραφικής, εικονογραφήσεις και άλλα.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα διάφορες οργανωμένες παράλληλες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις όπως ομιλίες, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιδείξεις, τουρνουά παιχνιδιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα τα οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ή ακόμα και να συμμετέχει.

Η διοργάνωση και λειτουργία του φεστιβάλ πραγματοποιείται σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όπως θα ισχύουν την περίοδο πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια του θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Βραβείων Έβερλι – Ελληνικών Βραβείων του Φανταστικού, καθώς και τις απονομές των διαγωνισμών Magic Pen Writing Contest και Magic Brush Illustration Contest

Δείτε αναλυτικά όλους τους εκθέτες, ομιλίες, σεμινάρια, δραστηριότητες και τουρνουά στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης ΕΔΩ!

Μάθε τα πάντα για το Fantasy Festival, το μεγάλο convention του Φανταστικού της Αθήνας, και δες τις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις σε ψηφιακή μορφή, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

Βρείτε το Fantasy Festival στα ακόλουθα μέσα!
 Page , Facebook , Youtube , Instagram

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (225 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: