Δήλωσε συμμετοχή στον 2ο Διαγωνισμό Cosplay του 8ου Horrorant Film Festival! 3 Μαΐου στην Αθήνα!


Horrorant Film Festival! Οι καθιερωμένες νύχτες τρόμου επιστρέφουν για 8η φορά, 04-14 Μαΐου, στο “Ελιζέ” της Αθήνας! Δήλωσε συμμετοχή στον 2ο Διαγωνισμό Cosplay που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου!


ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ & ΤΑΙΝΙΕΣ !


Το Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου” επιστρέφει για 8η φορά στις 04-14 Μαΐου 2023 στο Ελιζέ ( και σε πολλές πόλεις ανά τη χώρα ), εγκαινιάζοντας για φέτος τις παράλληλες δράσεις με το 2ο Horrorant Cosplay Contest, την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023!

Με χαρά και ενθουσιασμό, το Horrorant προσκαλεί όλους τους cosplayers να ετοιμάσουν τα κοστούμια τους και να έρθουν, να διαγωνιστούν και να κερδίσουν βραβεία ( χρηματικά και όχι μόνο )! Οι χαρακτήρες θα πρέπει να ανήκουν στο ευρύ φάσμα του horror, ανεξαρτήτως του κόσμου από τον οποίον προέρχονται ( classic, sci-fi, fantasy ). Με άλλα λόγια, ζόμπι, Pennywise, Nun, Lady Dimitrescu ή Little Sister, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή με ένα email στο submit@horrorantfilmfestival.com με τίτλο “Cosplay Contest”, στο οποίο θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και, αν είναι δυνατόν, τον χαρακτήρα τον οποίον θα κάνετε.

Είσοδος ελεύθερη! Ώρα έναρξης 20:00!

Βρείτε το Horrorant στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Instagram - Twitter

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: