[ UPDATE: ΝΙΚΗΤΕΣ! ] – ΚΕΡΔΙΣΕ 7 “TOKYO TREAT” με ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΣΝΑΚ & 1 “ARCADE STICK” για PC/SWITCH! ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Συν νικητές κλήρωσης OCULUS QUEST 2!


Είσαι Anime / Japan Fan ή Gamer; Κληρώνουμε 7 premium πακέτα “Tokyo Treat” με 17 ιαπωνικά σνακ, καθώς και 1 πανάκριβο “8Bitdo Arcade Stick” για PC / Nintendo Switch!


[ UPDATE ] – ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ !


Οι νικητές της κλήρωσης για 7 premium πακέτα “Tokyo Treat” με 17 ιαπωνικά σνακ, καθώς και 1 πανάκριβο “8Bitdo Arcade Stick” για PC / Nintendo Switch, είναι οι ακόλουθοι! Συγχαρητήρια! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για την παραλαβή των δώρων!

Μιχάλης Γκιλας – 8Bitdo Arcade Stick
Μαγδαληνή Σκεπασιανού – Premium Tokyo Treat
Magda Asimakopoulou – Premium Tokyo Treat
Xristaras Olimpiakaras – Premium Tokyo Treat
Neni Dinaki – Premium Tokyo Treat
Christine Kapsalaki – Premium Tokyo Treat
Giwta Androutsopoulou – Premium Tokyo Treat
Miltiadis Kapsotis – Premium Tokyo Treat

VIDEOGAMES & ΜΑΣΑ !


15 χρόνια ελληνικού Cosplay συμπληρώθηκαν χθες, στις 26 Φεβρουαρίου 2021! Πάμε για άλλο ένα σούπερ grand giveaway, το 4ο κατά σειρά, όπως μόνο εμείς τα κάνουμε! Με ακόμα περισσότερους νικητές αυτή την φορά! Πεινάς; 7 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα PREMIUM πακέτο “TOKYO TREAT“, το σούπερ πακέτο με 17 Ιαπωνικά Σνακ απευθείας από την Ιαπωνία! Έχεις PC ή Switch και θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο; Ένας επιπλέον τυχερός θα κερδίσει το πανάκριβο8BITDO ARCADE STICK“,  χορηγία του καταστήματος Market24, το οποίο ευχαριστούμε για την συνεισφορά του! Περισσότερα όμως για αυτό στην συνέχεια! Πάμε πρώτα να δούμε τους 5 μεγάλους νικητές του προηγούμενου μας grand giveaway!

Σε περίπτωση που είσαι νέος στον χώρο και δεν έχεις υπόψη το γιγάντιο έργο του COSPLAYERS//GR, το οποίο ξεκινά από το 2007, καθώς και την τεράστια ανεκτίμητη εγκυκλοπαιδική γνώση και άπειρο υλικό ελληνικού Cosplay που θα βρεις στο website μας και τα μέσα μας με τα πάντα από τα 15 χρόνια ελληνικού Cosplay, μπορείς να τα βρεις όλα στην αρχή του άρθρου του grand opening του website μας, οργανωμένα και μαζεμένα, εδώ.

Ενδεικτικό περιεχόμενο premium πακέτου “Tokyo Treat”

ΟΙ 5 ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ OCULUS QUEST 2 !


Έφτασε επιτέλους η στιγμή για την ανακοίνωση των πέντε μεγάλων νικητών του προηγούμενου grand giveaway μας για ένα OCULUS QUEST 2 με 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, 2 ΦΙΓΟΥΡΕΣ NARUTO, 1 ΠΑΙΧΝΙΔΙ LORD OF THE RINGS TRIVIAL PURSUIT και 2 COMICS! Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς; Μάθε τώρα παρακολουθώντας το βίντεο του νέου μας μεγάλου διαγωνισμού και πάρε μέρος και σε αυτόν! Θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές σύντομα για την παραλαβή των δώρων τους!

 


♦♦♦ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TOKYO TREAT & ARCADE STICK ♦♦♦

 


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Άλλο ένα νέο σούπερ  grand giveaway λοιπόν, με 8 νικητές!!! Σου αρέσουν τα Anime / Manga και γενικά η Ιαπωνία; 7 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα PREMIUM πακέτο “TOKYO TREAT”, το σούπερ πακέτο με 17 Ιαπωνικά Σνακ απευθείας από την Ιαπωνία!  Όπως και στους 3 προηγούμενους διαγωνισμούς, χορηγία κανενός και αποκλειστικά εκ μέρους μας! Έχουμε όμως ΚΑΙ χορηγία με ένα σούπερ δώρο για άλλον 1 νικητή! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο στα παιχνίδια σου στον Yπολογιστή και Nintendo Switch, με το πανάκριβο “8BITDO ARCADE STICK”,  χορηγία του καταστήματος Market24, το οποίο ευχαριστούμε! Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα μας για περισσότερους Διαγωνισμούς στο μέλλον!

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση! Η κλήρωση αφορά μόνο κάτοικους Ελλάδας οι οποίοι αποτελούν μέλη του Facebook Group μας και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαρτίου 2021, ώρα 20:00! Οι 8 μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Μαρτίου 2021! Μπορείτε να πάρετε μέρος 1 ως και 5 συνολικά συμμετοχές κάνοντας όλα τα αναγραφόμενα βήματα σε κάθε διαφορετικό μέσο – πριν – συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής τέρμα κάτω με τα στοιχεία σας και πατήσετε “Υποβολή”! Τα βήματα συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ


 Α) Γίνε ΜΕΛΟΣ στο Facebook Group μας ΕΔΩ. Έπειτα κάνε LIKE ή FOLLOW το Facebook Page μας ΕΔΩ. Στη συνέχεια κάνε LIKE ή FOLLOW το Facebook Page του χορηγού μας ΕΔΩ

  Β) Κάνε LIKE, TAG ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ στα σχόλια της και ΔΗΜΟΣΙΟ SHARE στο προφίλ σου την ανάρτηση του Διαγωνισμού του Facebook Page μας, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ( ΣΥΝ 4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ )


( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

 

  Κάνε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο Youtube και άφησε ένα ΣΧΟΛΙΟ στο βίντεο του Διαγωνισμού, το οποίο θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

 

  Κάνε FOLLOW το Twitter μας και έπειτα LIKE και RETWEET στον λογαριασμο σου την ανάρτηση του Διαγωνισμού, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

 

  Κάνε FOLLOW το Instagram μας και έπειτα LIKE  και TAG ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ στα σχόλια της ανάρτησης του Διαγωνισμού, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

 

  Γράψε στο πεδίο “EMAIL” στην φόρμας συμμετοχής κάτω ένα EMAIL στο οποίο επιθυμείς να λαμβάνεις μελλοντικές ενημερώσεις και newsletters εκ μέρους μας

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ


Συμπλήρωσε στα αντίστοιχα πεδία της ακόλουθης φόρμας συμμετοχής τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΟΥ με τα οποία έκανες τα πάνω υποχρεωτικά και προαιρετικά βήματα, πριν πατήσεις “Υποβολή”. Η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στον διαγωνισμό


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ!

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: