Το Athens Art Festival 2023 επιστρέφει στις 21-22 Οκτωβρίου! Το μεγάλο φεστιβάλ για όλες τις τέχνες της Αθήνας!


Athens Art Festival 2023! Το μεγάλο φεστιβάλ για όλες τις τέχνες της Αθήνας για τρίτη φορά, στις 21-22 Οκτωβρίου!


ΤΟ ATHENS ART FESTIVAL ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ !

Το Athens Art Festival 2023,το μεγάλο φεστιβάλ για όλες τις τέχνες της Αθήνας, επιστρέφει για τρίτη φορά στις 21-22 Οκτωβρίου 2023, στo Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, εκ μέρους του Athens Art!
 

Περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και εικαστικών, καθώς και πολλά περίπτερα εκθετών! Main Stage με ένα υπέροχο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και activations! Artists, Cosplayers, Crafters, Instagrammers και χιλιάδες επισκέπτες!

Γίνε εκθέτης και ανέδειξε τα έργα σου ή την επιχείρησή σου! Αίτηση συμμετοχής ως 29 Ιουλίου, ΕΔΩ! Πληροφορίες στο festival.athensart.gr@gmail.com!

Athens Art Festival 2022 – Φώτο από Fotogames Specialists

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ !


Σκοπός της διοργάνωσης αποτελεί η προβολή, διάδοση και ανάπτυξη των τεχνών εν γένει, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προβολή και ανάπτυξη δεξιοτήτων, παρέχοντας την δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με μια μεγάλη ποικιλία τεχνών, με τις οποίες θα μπορούσε να καταπιαστεί κανείς ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στόχοι της διοργάνωσης αποτελούν:

  • H συνάντηση καλλιτεχνών και φορέων, που σχετίζονται με καλλιτεχνικές ασχολίες
  • Η δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για τη επαφή επισκεπτών με ικανοποιητικό αριθμό αντικειμένων ερασιτεχνικής και μη ασχολίας
  • Ο προσδιορισμός αρχών που αφορούν την προσέλκυση και μύηση νέων ερασιτεχνών και επαγγελματιών στις υπάρχουσες ασχολίες

Athens Art Festival 2022 – Διαγωνισμός Cosplay, Cosplays & Εκδήλωση – Βίντεο από Cosplayers//GR

Μέσω της εκδήλωσης παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με το έργο των καλλιτεχνών και να εμπνευστεί από αυτό, ώστε να ωθηθεί να δημιουργήσει κάτι δικό του. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα σε σχολές ( ΙΕΚ, δραματικές σχολές, ωδεία κ.α. ) να δώσουν την ευκαιρία στους σπουδαστές τους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους προβάλλοντας παράλληλα το έργο που επιτελείται στην εκάστοτε σχολή, και να γίνουν ευρέως γνωστοί σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών.

Athens Art Festival 2022 – Φώτο από Athens Art

Στο Athens Art Festival προσφέρει μια φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα μέσα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μουσική ( live, παρουσίαση μουσικών σχημάτων, dj set )
  • Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γραφιστική ( εκθεσιακός χώρος )
  • Εικαστικά, Μοντελισμός, Βιβλίο, Συλλογές, Χειροτεχνία ( περίπτερα δομής )
  • Επιτραπέζια, Στρατηγική, Παιχνίδια ( περίπτερα δομής )
  • Videogames, Εφαρμογές, Λογισμικό ( περίπτερα δομής )
  • Youtubers, Instagrammers, Tik-Tokers ( meet up, live, επιδείξεις )

Athens Art Festival 2022 – Φώτο από Fotogames Specialists

Μάθε τα πάντα για το Athens Art Festival, το μεγάλο φεστιβάλ για όλες τις τέχνες της Αθήνας, βλέποντας τις προηγούμενες εκδηλώσεις, μαζί με όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο τους, ΕΔΩ!

Athens Art Festival 2022 – Φώτο από Athens Art

Βρείτε το Athens Art Festival στα ακόλουθα μέσα!
Facebook - Instagram

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ATHENS ART FESTIVAL  ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: