Φωτογραφικός Διαγωνισμός Cosplay & Αμφίεσης στο Fantasy Festival 2023, το μεγάλο fantasy con της Αθήνας, 7 & 8 Οκτωβρίου!


Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον μεγάλο φωτογραφικό Διαγωνισμό Cosplay και Αμφίεσης του Fantasy Festival 2023! 7 & 8 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ !


Το Fantasy Festival 2023, το μεγάλο convention του Φανταστικού της Αθήνας, εκ μέρους των Rising Star Promotions και Hellenic Fantasy Legion, επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά σε φυσική μορφή, στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2023 στο μεγάλο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Είσοδος ελεύθερη για Cosplayers!
 

Fantasy Festival 2022 – Φώτο από Fantasy Festival

Το απόλυτο πολιτιστικό φεστιβάλ γεμάτο με λογοτεχνία, κόμικς, μουσική, χορό, θέατρο, χειροτεχνίες, videogames, παιχνίδια, εικαστικές τέχνες και άλλα πολλά, γύρω από το Φανταστικό, με πολλές ομιλίες, σεμινάρια, δραστηριότητες και τουρνουά! Mια πληθώρα μοναδικών εκθεμάτων και εμπνευσμένων έργων, όπως βιβλία, comics, περιοδικά, επιτραπέζια παιχνίδια, RPG’s, card games, videogames, collectibles, αναμνηστικά αντικείμενα, χειροτεχνίες, κοσμήματα, κατασκευές, ρουχισμό, αξεσουάρ, εικαστικά έργα, πίνακες ζωγραφικής, εικονογραφήσεις και άλλα. Πάνω από 10.000 επισκέπτες, 310 Cosplays και δεκάδες θεματικές στολές του φανταστικού, γέμισαν την προηγούμενη φορά ασφυκτικά τους διαδρόμους ανάμεσα σε πολλούς εκθέτες και καλλιτέχνες!

Fantasy Festival 2022 – Φώτο από Fantasy Festival

Στα πλαίσια του θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Βραβείων Έβερλι – Ελληνικών Βραβείων του Φανταστικού, καθώς και τις απονομές των διαγωνισμών Magic Pen Writing Contest και Magic Brush Illustration Contest.

  • Δες αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ΕΔΩ!
  • Βρες το Facebook Event της εκδήλωσης ΕΔΩ!
  • Εισιτήρια  θα υπάρχουν κατά την είσοδο στην εκδήλωση! Κόστος εισιτηρίου 5€ / μέρα! Είσοδος δωρεάν για Cosplayers!

Fantasy Festival 2022 – Φώτο από Fantasy Festival

MAGIC COSTUME ALUMNI PHOTO CONTEST !


Οι επισκέπτες Cosplayers, Larpers και λοιποί αμφιεσμένοι με στολές του φανταστικού, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν καθόλη την διάρκεια του διήμερου της εκδήλωσης στον φωτογραφικό Διαγωνισμό Cosplay και Αμφιέσεων “Magic Costume Alumni Photo Contest 2K23”!
 

Στόχος του διαγωνισμού αποτελεί η δημιουργία ενός ετήσιου φωτογραφικού λευκώματος ( Yearly Alumni Photobook ), το οποίο θα περιλαμβάνει τις καλύτερες φωτογραφίες των κοστουμαρισμένων φίλων που επισκέφθηκαν την εκδήλωση, ενώ σκοπός του η ανάδειξη των Ελλήνων αλλά και ξένων φίλων που αγαπούν το φανταστικό και ασχολούνται συστηματικά με το Cosplay, το LARP, τη χειροτεχνία και τις κατασκευές. 

Δες τις περσινές 10 πρώτες θέσεις ΕΔΩ, και προμηθεύσου το περσινό Yearly Alumni Photobook ΕΔΩ

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της εκδήλωσης! Η συμμετοχή είναι δωρεάν με διαδικτυακή δήλωση συμμετοχής και με σειρά προτεραιότητας, βάσει προσέλευσης! Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και μπορούν να πάρουν μέρος με μία έως και τρεις διαφορετικές στολές που συνάδουν με την γενική θεματική του Φανταστικού, είτε αγοραστές, είτε χειροποίητες, είτε προϊόν commision.

Τις φωτογραφίες θα αξιολογήσει τριμελής επιτροπή με γνώμονα την γενική εικόνα και παρουσία ( στήσιμο, κατάσταση στολής, διάθεση, ευρηματικότητα, φωτογένεια κτλ )!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και δες όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και τα βραβεία ΕΔΩ!

Βρείτε το Fantasy Festival στα ακόλουθα μέσα!
 Page - Facebook - Youtube - Instagram

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ FANTASY FESTIVAL ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: