Το One Piece Film: Red “Special Event” έρχεται! Cosplayers! Creators! Φώτο! Δώρα! Κόσμος! 3 Νοεμβρίου στο The Mall Athens!


 Το επίσημο One Piece Film: Red “Special Event” είναι εδώ! Cosplayers! Content Creators! Φωτογραφίες! Συλλεκτικά Δώρα! Κόσμος! 3 Νοεμβρίου στο The Mall Athens στο Μαρούσι! Να είστε όλοι εκεί!


ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ COMMUNITY ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ONE PIECE FILM: RED “SPECIAL EVENT” !


Η AMG MEDIA σε συνεργασία με την TOEI Animation και τον διανομέα Piece of Magic Entertainment σας προσκαλούν στο επίσημο One Piece Film: Red “Special Event” για μια αξέχαστη εμπειρία! Cosplayers! Content Creators! Φώτο! Συλλεκτικά Δώρα! Κόσμος! Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου,  στον 3ο όροφο ( απέναντι από τον Τερκενλή και έξω από τα ασανσέρ ) του The Mall Athens στο Μαρούσι! Δωρεάν!

Η πρώτη μαζική προβολή anime ταινίας στην Ελλάδα έπειτα από πάρα πολλά χρόνια είναι γεγονός! Η νέα ταινία One Piece Film: Red αρχίζει να προβάλλεται από αυτή την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου σε κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα!  Στα πλαίσια αυτού του σημαντικού γεγονότος για το ελληνικό anime community πραγματοποιείται η επίσημη εκδήλωση One Piece Film: Red “Special Event”!

Στόχος να μαζευτούν όσο περισσότερος ΚΟΣΜΟΣ και COSPLAYERS γίνεται ώστε να αναδειχθεί η δυναμική του ελληνικού anime / cosplay community, κάτι που θα οδηγήσει μελλοντικά σε περισσότερες ταινίες anime και σχετικές επίσημες δράσεις στην χώρα μας! Οπότε ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ! Η εκδήλωση είναι ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και δεν απαιτείται οποιαδήποτε αγορά εισιτηρίου ταινίας για να πάρετε μέρος! Δείτε τι θα βρείτε σε αυτή!

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο One Piece! Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, στο 3ο όροφο του The Mall Athens θα υπάρχει ειδικό ONE PIECE PHOTOBOOTH, όπου ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφηθεί ελεύθερα όλη την ημέρα!
  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ONE PIECE μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων!  Όσοι φωτογραφηθούν θα λάβουν μια συλλεκτική αφίσα της ταινίας, καθώς και  χάρτινο καπελάκι One Piece
  • CONTENT CREATOR MEET UPS! Από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 ο κόσμος θα μπορεί να γνωρίσει σε meetups ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ CONTENT CREATORS, όπως Mysta Gaming, Yusanof και άλλους!

COSPLAYERS WANTED !


Βάλε το δικό σου ONE PIECE COSPLAY σου και έλα να μαζευτούμε όσο περισσότεροι ντυμένοι μπορούμε και να ζήσουμε την εμπειρία μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο!
 

ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ THN ΕΙΔΗΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ TOY “ONE PIECE FILM: RED” ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !


Τo μεγαλύτερο One Piece community της Ελλάδας, One Piece Greek Fans εξασφάλισε επιπλέον για σας ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ( εσείς και άλλο ένα άτομο της επιλογής σας ) για την προβολή της ταινίας One Piece Film: Red την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, 21:00 στα Village Cinemas του The Mall Athens στο Μαρούσι πριν την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας!

Το μόνο που αρκεί να κάνεις είναι να γίνεις μέλος στο Facebook Group One Piece Greek Fans και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του αντίστοιχου post της κλήρωσης που θα βρεις στην ομάδα ΕΔΩ! Συμμετοχές μέχρι Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 21:00!


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: