ΝΕΑ
Δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Cosplay του Cretan Comic Con 2023, του μεγάλοΑμέτρητα Cosplays στο υπέρτατο The Comic Con 7 της Θεσσαλονίκης! Όλες οι φώτΤο Athens Art Festival 2023 επιστρέφει στις 21-22 Οκτωβρίου! Το μεγάλο φεστιβάλPhotoshoot: Yor από Spy x FamilyTo Fantasy Festival 2023, το μεγάλο fantasy con της Αθήνας, επιστρέφει στις 7 & 8 ΟΠάρε μέρος στο Cosplay Alley του The Comic Con 7, του μεγάλου comics convention της Θεσσ50+ Cosplays του Vintage Toys 2023, του μεγάλου Retro Convention της Αθήνας ! Όλες οι φώτΔείτε 500+ Cosplays του μεγάλου GameAthlon Winter 2023! Όλες οι φώτο & βίντεο σε Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Cosplay του Vintage Toys 2023! Το μεγάλο Retro Convention Cretan Comic Con 2023, το μεγάλο comics convention του Ηρακλείου Κρήτης, για τρίτη φΔήλωσε συμμετοχή στον 2ο Διαγωνισμό Cosplay του 8ου Horrorant Film Festival! 3 ΜαΐTo AthensCon 2023, το απόλυτο Comics & Pop Culture con, γίνεται τριήμερο! 01-03 Δεκεμ17 Χρόνια Cosplay στην Ελλάδα! Γνώρισε τα πάντα γι’αυτό & μπες στοΟ φιλανθρωπικός οργανισμός cosplayers “Super Heroes GR” και στην Κρήτη! Το απόλυτο GameAthlon Winter 2023 στις 25-26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα! Δήλωσε τώ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), αποτελεί το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.

Συνώνυμο με τη ελληνική κοινότητα Cosplay, το Cosplayers//GR, καθόρισε και καθορίζει την μορφή αυτής με τις δράσεις του από την αρχή μέχρι σήμερα. Στις ενέργειες του Cosplayers//GR περιλαμβάνεται η αποτελεσματική μαζική προώθηση όλων των εκδηλώσεων Cosplay Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας. Την τωρινή σύσταση του Cosplayers//GR αποτελούν οι 2 αποκλειστικά φωτογράφοι Cosplay της χώρας που κάλυπταν σχεδόν κάθε εμπορική εκδήλωση Cosplay με εκατοντάδες φώτο και πολύωρα βίντεο και οι οποίοι παράλληλα αποτελούν Cosplayers με μεγάλο αριθμό Cosplays.

Το ατελείωτο και μοναδικό παγκοσμίως έργο του Cosplayers//GR από το 2007 μέχρι σήμερα, ανάμεσα σε πολλά άλλα, αποτελείτε αναλυτικά από όλα τα ακόλουθα:

  Δημιουργία της μιας και μοναδικής τεράστιας κοινότητας του ελληνικού Cosplay ~8000 μελών, μόνο για Έλληνες, η οποία συμπλήρωσε 12 χρόνια ύπαρξης ( Facebook Group ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου ελληνικού Cosplay, με όλες τις 630+ ελληνικές εκδηλώσεις και μαζικές εξωτερικές φωτογραφήσεις, μαζί με όλες τις πληροφορίες, παρόντα Cosplays και υλικό αυτών ( Website ).

  Δημιουργία τoυ ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου κάλυψης ελληνικών εκδηλώσεων Cosplay, με συμβολή τρίτων για συμπλήρωση, με 190.000+ φώτο και 22.000+ Cosplays ανάμεσα τους ( Facebook Page ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου βίντεο ελληνικού Cosplay, με μερική συμβολή τρίτων για συμπλήρωση, με 830+ βίντεο ( συν 200+ σε εξωτερικές playlists ). Το 2ο μεγαλύτερο κανάλι Youtube στον κόσμο σε ποσότητα Cosplay Videos ( Youtube ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου έντυπων και διαδικτυακών άρθρων γύρω από το ελληνικό Cosplay ( 200+ από το 2006 μέχρι σήμερα ) ( Website ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου σελίδων Ελλήνων Cosplayers και λοιπών συνδέσμων Cosplay ( Website ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου διοργανωτών εκδηλώσεων Cosplay Ελλάδας ( Website ).

  Δημιουργία του ενός και μοναδικού πλήρες αρχείου φωτογράφων Cosplay Ελλάδας με ποσότητα έργου ( Website ).

  Δημιουργία του απόλυτου οδηγού αγοράς ελληνικού Cosplay ( Website ).

  Συγγραφή της πλήρης αναλυτικής ιστορίας 17 ετών ελληνικού Cosplay σε 300+ bullet points ( Website ).

  Εκπόνηση και συντήρηση των μόνων επίσημων πληροφοριών και στατιστικών 17 ετών ελληνικού Cosplay ( Website ).

 Εξειδικευμένη εξελισσόμενη σειρά δεκάδων παρουσιάσεων / συνεντεύξεων και άρθρων όλων των παραγόντων με έμπρακτο έργο στον χώρο του ελληνικού Cosplay και όχι μόνο ( Website ).

 6730+ δημοσιεύσεις νέων από το 2011 μέχρι σήμερα στα μέσα του Cosplayers//GR παρουσιάζοντας και προωθώντας τις τελευταίες εξελίξεις του ελληνικού Cosplay, καθώς και όλα τα τελευταία νέα γύρω από το ελληνικό Cosplay ανεξαιρέτως.

 Αρθρογράφηση άρθρων και στηλών γύρω από το Cosplay σε σελίδες και διαδικτυακά περιοδικά.

  Δημιουργία εκατοντάδων Cosplay Memes.

  Κάλυψη του 64% όλων των σχετιζόμενων με Cosplay εκδηλώσεων και εξωτερικών φωτογραφήσεων που υπήρξαν ποτέ στην χώρα ( περίπου 400 από σύνολο 630+ ), καθώς και του 65% όλων των ελληνικών Cosplays.

  Επίσημος συνεργάτης και χορηγός επικοινωνίας όλων σχεδόν των υπαρκτών εκδηλώσεων σχετιζόμενων με Cosplay, μικρών και μεγάλων, καθώς και επίσημοι φωτογράφοι και εκθέτες αυτών κατά το διάστημα 2007-2020 με παροχή Cosplay Photo / Video Booth, Cosplay Photo Albums / Galleries & Videos, Cosplay Repair Station, Παρουσίαση Υλικών Cosplay, Κληρώσεις, Freebies και Φύλαξη Αποσκευών Cosplayers.

  Διοργάνωση 98 εξωτερικών μαζικών φωτογραφήσεων Cosplay ( το 74% του συνόλου στην χώρα ). Ανάμεσα τους ο μακροβιότερος  θεσμός Cosplay ( 9 ετών ) στην Ελλάδα, δηλαδή όλες οι μαζικές εξωτερικές φωτογραφήσεις Cosplay της Θεσσαλονίκης ( “Pre-‘Cosplay Party’ Photoshootings” και άλλα ) που ήταν συνοδευτικές εμπορικών εκδηλώσεων Cosplay. Καθώς και η μεγαλύτερη μονοήμερη μαζική εξωτερική φωτογράφηση Cosplay στον κόσμο, υπό τα πλαίσια convention της Θεσσαλονίκης.

  Διοργάνωση 51 Anime / Cosplay Meetings σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Συνδιοργάνωση ενός convention.

  Δεκάδες ατομικές / ομαδικές φωτογραφήσεις Cosplay.

  Περιστασιακά κάλυψη Conventions εξωτερικού.

  Αποτελεσματική μέγιστη μαζική προώθηση όλων των εκδηλώσεων Cosplay Αθήνας και Θεσσαλονίκης σε όλα μας τα μέσα με νέα στα social media μας, μαζικά posts, μαζική πρόσκληση κόσμου σε Facebook Events, μέχρι πρωτίστως πλήρης κάλυψη εκδηλώσεων με 110.000+ φώτο και 700+ βίντεο, tags και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις και εξωτερικές μαζικές φωτογραφήσεις Cosplay που διοργανώθηκαν εκ μέρους του Cosplayers//GR είναι οι ακόλουθες: Λίστα Εκδηλώσεων & Μαζικών Εξωτερικών Φωτογραφήσεων Cosplay εκ μέρους του Cosplayers//GR

Το δίκτυο του Cosplayers//GR περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέσα:

Σελίδα: www.cosplayers.gr
Το Α και το Ω του ελληνικού Cosplay. Όλα τα νέα του χώρου. Η πλήρης βάση δεδομένων του ελληνικού Cosplay, πάσης φύσης και θεματολογίας, και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/CosplayersGR
Όλα τα νέα του χώρου. Πλήρες αρχείο κάλυψης ελληνικών εκδηλώσεων Cosplay, με συμβολή τρίτων για συμπλήρωση, με 180.000+ φώτο.

Ομάδα Facebok: www.facebook.com/groups/Cosplayer.gr
Όλα τα νέα του χώρου, συζητήσεις & υποστήριξη. Η μία και μοναδική τεράστια κοινότητα του ελληνικού Cosplay ~8000 μελών, μόνο για Έλληνες.

Κανάλι Youtube: www.youtube.com/CosplayersGR
800+ βίντεο Cosplays & εκδηλώσεων. Πλήρες αρχείο βίντεο ελληνικού Cosplay, με συμβολή τρίτων για συμπλήρωση. 2ο μεγαλύτερο κανάλι Youtube στον -κόσμο- σε ποσότητα Cosplay Videos.

Twitter: www.twitter.com/CosplayersGR
Όλα τα νέα του χώρου.

Instagram: www.instagram.com/CosplayersGR
Όλα τα νέα του χώρου.

– E-Mail: info@cosplayers.gr


ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ COSPLAYERS//GR


CASSIEL COSPLAY PHOTOGRAPHY
– Καλυμμένες Εμπορικές Εκδηλώσεις Cosplay: 155
– Εξωτερικές Ατομικές / Μαζικές Φωτογραφήσεις Cosplay: 105
– Λήψη Βίντεο εκατοντάδων Εκδηλώσεων Cosplay και Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay
– Περίοδος δράσης ως Φωτογράφος: 2009 – Σήμερα
– Περίοδος δράσης ως Cosplayer: 2008 – Σήμερα
– Φωτογραφημένα Cosplays: 9200+ ( 1950+ επιπλέον στο εξωτερικό )
– Cosplayer με 20 Cosplays
– Ιδρυτής του Cosplayers//GR
– Δημιουργός της απόλυτης βάσης δεδομένων του ελληνικού Cosplay & Cosplayers
– Συντάκτης Στήλης Cosplay στο ελληνικό online περιοδικό ασιατικής ύλης “To Τσαρούχι του Σαμουράι” και στο ελληνικό online cosplay περιοδικό “Cosplay Line”, αλλά και αρθρογράφος μεμονωμένων άρθρων περί Cosplay σε περιοδικά / σελίδες
– Εμφάνιση σε πολλαπλά περιοδικά και σελίδες ως Cosplayer και στο μεγαλύτερο ιαπωνικό περιοδικό Cosplay “Cosmode” στην στήλη παγκόσμιων Cosplays
– Co-organizer / Graphic Designer / Social Media Manager / Advertiser του “Japan Festival 2019” στην Αθήνα
– Μέλος κριτικής επιτροπής διαγωνισμού Cosplay στο PlayExpo Zara Summer 2013 της Stara Zagora Βουλγαρίας
*** Σύνδεσμοι: FacebookInstagram , Cure WorldCosplay , Cosplay.com
*** Λίστα Καλυμμένων Εκδηλώσεων & Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay
*** Παρουσίαση & Συνέντευξη

DIMITRIS PAPADOPOULOS PHOTOGRAPHY
– Καλυμμένες Εμπορικές Εκδηλώσεις Cosplay: 91
– Εξωτερικές Ατομικές / Μαζικές Φωτογραφήσεις Cosplay: 44
– Λήψη Βίντεο δεκάδων Εκδηλώσεων Cosplay και Αναπαραστάσεων Σκηνών Videogames
– Περίοδος δράσης ως Φωτογράφος: 2014 – Σήμερα
– Περίοδος δράσης ως Cosplayer: 2013 – Σήμερα
– Φωτογραφημένα Cosplays: 2890+ ( 300+ επιπλέον στο εξωτερικό )
– Cosplayer με 73 Cosplays ( 6η θέση αριθμητικά εγχώρια / ορισμένα παγκόσμιες αποκλειστικότητες )
*** Σύνδεσμοι: Facebook , Youtube , TwitterInstagramDeviantartCure WorldCosplay
*** Λίστα Καλυμμένων Εκδηλώσεων & Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay
*** Παρουσίαση & Συνέντευξη

 

ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

MARY CHAN COSPLAY & PHOTOGRAPHY
– Καλυμμένες Εμπορικές Εκδηλώσεις Cosplay: 69
– Εξωτερικές Ατομικές / Μαζικές Φωτογραφήσεις Cosplay: 50
– Λήψη Βίντεο δεκάδων Εκδηλώσεων Cosplay
– Περίοδος δράσης ως Φωτογράφος: 2013 – 2018
– Περίοδος δράσης ως Cosplayer: 2012 – Σήμερα
– Φωτογραφημένα Cosplays: 2025+ ( 200+ επιπλέον στο εξωτερικό )
– Cosplayer με 63 Cosplays ( 9η θέση αριθμητικά εγχώρια )
*** Σύνδεσμοι: Facebook , Instagram , Deviantart
*** Λίστα Καλυμμένων Εκδηλώσεων & Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay

 

 

ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ

ADVENTURER PHOTOGRAPHY
– Καλυμμένες Εμπορικές Εκδηλώσεις Cosplay: 94
– Εξωτερικές Ατομικές / Μαζικές Φωτογραφήσεις Cosplay: 66
– Περίοδος δράσης ως Φωτογράφος: 2007 – 2016
– Περίοδος δράσης ως Cosplayer: 2007 – 2014
– Φωτογραφημένα Cosplays: 2260+
– Cosplayer με 12 Cosplays
*** Σύνδεσμοι: Facebook
*** Λίστα Καλυμμένων Εκδηλώσεων & Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay


SPIROSK PHOTOGRAPHY
– Καλυμμένες Εμπορικές Εκδηλώσεις Cosplay: 67
– Εξωτερικές Ατομικές / Μαζικές Φωτογραφήσεις Cosplay: 77
– Λήψη Εσωτερικών Φωτογραφήσεων Cosplay
– Λήψη Βίντεο Εξωτερικών Φωτογραφήσεων Cosplay και μερικών Εκδηλώσεων Cosplay
– Περίοδος δράσης ως Φωτογράφος: 2009 – Σήμερα
– Φωτογραφημένα Cosplays: 2000+ ( 2750+ επιπλέον στο εξωτερικό )
*** Σύνδεσμοι: Page , Facebook , Youtube , Twitter , Instagram , Cure WorldCosplay
*** Λίστα Καλυμμένων Εκδηλώσεων & Εξωτερικών Μαζικών Φωτογραφήσεων Cosplay
*** Παρουσίαση & Συνέντευξη

 

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ -ΕΝΕΡΓΟΙ- ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣΕΝΕΡΓΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ COSPLAY

 

                

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 

 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 
 

Cosplayers//GR – H Ελληνική Κοινότητα του Cosplay