AthensCon 2023, το απόλυτο Comics & Pop Culture con, 01-03 Δεκεμβρίου στην Αθήνα! Όλα τα δρώμενα Cosplay!


AthensCon 2023! Το απόλυτο Comics & Pop Culture convention της Αθήνας, για 3 ολόκληρες μέρες! 01-03 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου! Μάθε τα πάντα γι’ αυτό και τα δρώμενα που σχετίζονται με Cosplay!


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COMICS & POP CULTURE CON ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !


Το AthensCon 2023, το κορυφαίο Comics & Pop Culture convention της Ελλάδας, και νούμερο ένα πόλος έλξης Cosplays στην χώρα ( 1000+ Cosplays  την προηγούμενη φορά ), επιστρέφει για 7η φορά, στις 01-03 Δεκεμβρίου 2023, 10:30 – 22:00, στο τεράστιο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας! Αυτή την φορά μεγαλύτερο κατά μία μέρα!

Κόμικς, σειρές, ταινίες, anime, manga, παιχνίδια, videogames, βιβλία, συλλεκτικά αντικείμενα! Πολλαπλές ομιλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις έργων, signings και άλλα πολλά! Πάνω από 10 διάσημοι διεθνείς καλεσμένοι από τον χώρο της pop κουλτούρας, καθώς και πάνω από 200 εκθέτες και καλλιτέχνες, με περισσότερους από 31.000 επισκέπτες κάθε χρονιά!

Εκθέτες & Καλλιτέχνες στο AthensCon 2019 – Φώτο από Cosplayers//GR

  • Δες τους φετινούς διάσημους προσκεκλημένους μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς εκθέτες μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς συμμετέχοντες του Cosplay Alley μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς συμμετέχοντες του Artist Alley μέχρι στιγμής ΕΔΩ!
  • Γίνε εθελοντής και βοήθησε στην διοργάνωση ΕΔΩ!
  • Δες τις απαιτούμενες οδηγίες για Cosplayers ΕΔΩ!
  • Κλείσε το εισιτήριο σου online ΕΔΩ!


ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ COSPLAYER
!


H φετινή καλεσμένη Cosplayer είναι η πολυτάλαντη Chrissy Mourns! Με σχεδόν 1.000.000 followers στα social media της θα βρεθεί στην εκδήλωση για να μοιράσει αυτόγραφα στο ελληνικό κοινό και να μοιραστεί τα μυστικά της ως content creator.

Η Chrissy, γνωστή και ως @thechrissymourns, κατάγεται από την Ουκρανία, ενώ διανέμει στην Πολωνία. Ξεκίνησε το ταξίδι της ως anime content creator στο TikTok το 2020, και στη συνέχεια ως cosplayer τον Μάρτιο 2021. Ένα χρόνο αργότερα αποφάσισε να παρουσιάζει τα One Piece cosplays της στις πλατφόρμες της και από τότε αυτά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής της.

Μέχρι στιγμής έχει κάνει cosplay πάνω από 30 χαρακτήρες από το One Piece. Τα περισσότερα βίντεο της είναι χιουμοριστικά, ενώ αγαπάει να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε και είναι χαρούμενη όταν το πετυχαίνει.

 

COSPLAY PANELS & WORKSHOP !


Την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 11:00, η  Cosplayer Bullet Witch Cosplay μιλάει για το Cosplay και φέρνει το κοινό σε επαφή με αυτόν τον μαγικό κόσμο! Πληροφορίες ΕΔΩ!

Τo Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, 16:30, η καλεσμένη Cosplayer Chrissy Mourns μιλάει για την πορεία της και αυτά που έχει πετύχει στον χώρο του Cosplay! Πληροφορίες ΕΔΩ!

  • Η συμμετοχή στις ομιλίες είναι δωρεάν! Παρακαλούμε να βρίσκεστε στην αίθουσα των ομιλιών τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης.

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, 13:30, η καλεσμένη Cosplayer Chrissy Mourns θα πραγματοποιήσει εργαστήριο Cosplay! Σε αυτό το εργαστήριο, η Chrissy Mourns θα παρουσιάσει όλα τα μυστικά πίσω από την δημιουργία ενός Cosplay. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

    • Η συμμετοχή στo εργαστήριo είναι δωρεάν. Αυστηρά 50 θέσεις ανά εργαστήριο. Για τις θέσεις που δε θα έχουν προκρατηθεί, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι που προκρατήσουν θέση στα εργαστήρια μέσω της φόρμας, θα ενημερωθούν μέσω e-mail. Την ημέρα του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από το γκισέ πληροφοριών, για να δηλώσουν την παρουσία τους. Επίσης, θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα του εργαστηρίου τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης. Οι αργοπορημένοι δε θα γίνονται αποδεκτοί στην αίθουσα μετά την ώρα έναρξης.


COSPLAY ALLEY
!


Και φέτος η εκδήλωση θα φιλοξενήσει Cosplay Alley, όπου οι Cosplayers θα έχουν το δικό τους τραπέζι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους fans τους, καθώς και να πουλούν αυτόγραφα και είδη που φτιάχνουν οι ίδιοι με το ταλέντο τους. Θα τους βρείτε ΕΔΩ!

AthensCon 2019 – 650 από 734 Cosplays και γενικά πλάνα – Βίντεο από Cosplayers//GR

 

COSPLAY PHOTOBOOTH!


Επισκεφτείτε το Cosplay Photobooth των Milopoulos Photography και βγείτε φωτογραφίες με φόντο της επιλογής σας ( Λευκό, Μαύρο, Κόκκινο, Σκούρο Μπλε ), τις οποίες θα παραλάβετε σε ψηφιακή μορφή!
 


ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ COSPLAY GROUP PHOTOS
!


Σάββατο και Κυριακή, στις 16:00, στα σκαλάκια μπροστά από την είσοδο του σταδίου να είστε όλοι οι Cosplayers εκεί για μια μεγάλη αναμνηστική φωτογραφία, για κάθε μια από τις δύο αυτές μέρες, με όσους περισσότερους δυνατόν Cosplayers, με στόχο τους περισσότερους μαζεμένους Cosplayers σε μια φωτογραφία στην Ελλάδα! Βρες την σχετική εκδήλωση Facebook για αυτό ΕΔΩ!
 

AthensCon 2019 – Φώτο από Star Wars Hellenic Academy

 

Μάθε τα πάντα για το AthensCon, το μεγάλο comics & pop culture convention της Αθήνας, και γνώρισε τις εκδηλώσεις του, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (244 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: