Οι Νικητές του Φωτογραφικού Διαγωνισμού Cosplay & Αμφίεσης του Fantasy Festival 2023, του μεγάλου fantasy con της Αθήνας!


Δείτε τους δέκα νικητές του φωτογραφικού Διαγωνισμού Cosplay και Αμφίεσης του Fantasy Festival 2023, το οποίο πραγματοποιήθηκε  7 & 8 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


 
Το Fantasy Festival 2023, το μεγάλο convention του Φανταστικού της Αθήνας, εκ μέρους των Rising Star Promotions και Hellenic Fantasy Legion, επέστρεψε για για 2η συνεχή χρονιά σε φυσική μορφή, στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2023 στο μεγάλο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!
 
Το απόλυτο πολιτιστικό φεστιβάλ γεμάτο με λογοτεχνία, κόμικς, μουσική, χορό, θέατρο, χειροτεχνίες, videogames, παιχνίδια, εικαστικές τέχνες και άλλα πολλά, γύρω από το Φανταστικό, με πολλές ομιλίες, σεμινάρια, δραστηριότητες και τουρνουά! Οι επισκέπτες έβρισκαν μπροστά τους μια πληθώρα μοναδικών εκθεμάτων και εμπνευσμένων έργων, όπως βιβλία, comics, περιοδικά, επιτραπέζια παιχνίδια, RPG’s, card games, videogames, collectibles, αναμνηστικά αντικείμενα, χειροτεχνίες, κοσμήματα, κατασκευές, ρουχισμό, αξεσουάρ, εικαστικά έργα, πίνακες ζωγραφικής, εικονογραφήσεις και άλλα. Πάνω από 15.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν την εκδήλωση, γεμίζοντας  ασφυκτικά τους διαδρόμους ανάμεσα σε πολλούς εκθέτες και καλλιτέχνες! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε ΕΔΩ
 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MAGIC COSTUME ALUMNI PHOTO CONTEST !


Οι επισκέπτες Cosplayers, Larpers και λοιποί αμφιεσμένοι με στολές του φανταστικού είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν καθόλη την διάρκεια του διήμερου της εκδήλωσης στον φωτογραφικό Διαγωνισμό Cosplay και Αμφιέσεων “Magic Costume 2K23”!
 

Στόχος του διαγωνισμού αποτελούσε η δημιουργία ενός ετήσιου φωτογραφικού λευκώματος ( Yearly Alumni Photobook ), το οποίο θα περιλαμβάνει τις καλύτερες φωτογραφίες των κοστουμαρισμένων φίλων που επισκέφθηκαν την εκδήλωση, ενώ σκοπός του η ανάδειξη των Ελλήνων αλλά και ξένων φίλων που αγαπούν το φανταστικό και ασχολούνται συστηματικά με το Cosplay, το LARP, τη χειροτεχνία και τις κατασκευές.  

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διεξάχθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο εντός της αίθουσας δραστηριοτήτων! Η συμμετοχή ήταν δωρεάν με διαδικτυακή δήλωση συμμετοχής και με σειρά προτεραιότητας, βάσει προσέλευσης! Οι συμμετέχοντες έπρεπε να είναι άνω των 18 ετών και μπορούσαν να πάρουν μέρος με μία έως και τρεις διαφορετικές στολές που συνάδουν με την γενική θεματική του Φανταστικού, είτε αγοραστές, είτε χειροποίητες, είτε προϊόν commision.

Οι φωτογραφίες αξιολογήθηκαν εκ μέρους τριμελής επιτροπής με γνώμονα την γενική εικόνα και παρουσία ( στήσιμο, κατάσταση στολής, διάθεση, ευρηματικότητα, φωτογένεια κτλ )!

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και μπορείτε να δείτε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, πατώντας ΕΔΩ

Δες επίσης τις περσινές 10 πρώτες θέσεις ΕΔΩ, και προμηθεύσου το περσινό Yearly Alumni Photobook ΕΔΩ


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: