Νέο Βίντεο παρουσίασης του Comicdom Con Athens 2021 και μερικών Cosplays!


Δείτε το εξωτερικό τμήμα του Comicdom Con Athens 2021, του μεγάλου comics convention της Αθήνας, στο νέο βίντεο του InCludints!


ΤΟ COMICDOM CON ATHENS 2021 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ !


To Comicdom Con Athens 2021, το μεγάλο comics convention της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε 10-12 Σεπτεμβρίου, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση  ( διεθνής εκθέσεις, panels, workshops, προβολές και events ) και στην Πλατεία Κλαυθμώνος ( bazaar, το artists alley και self-publishers alley ), συνδυάζοντας για πρώτη φορά, λόγω των συνθηκών, τη χρήση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε  ΕΔΩ
 

Το InCludints βρέθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος και μας παρουσιάζει στο βίντεο του στιγμιότυπα των bazaar, artists alley και self-publishers alley, καθώς και ορισμένα παρόντα Cosplays! Δείτε το!

Comicdom Con Athens 2021 – Βίντεο από InCludints
 
 

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: