eGAMING 2021, το απόλυτο gaming con της Θεσσαλονίκης! 11-19 Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ! Μάθε τι σε περιμένει!


Το γιγάντιο gaming event του βορρά επιστρέφει 4 χρόνια μετά! 29+ τουρνουά, 40+ καλεσμένοι, 100 gaming stations, 40+ highlights και φυσικά Cosplay!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ eGAMING ΣΤΗΝ ΔΕΘ !


Η πιο διαβόητη εκδήλωση esports & gaming της βόρειας Ελλάδας επέστρεψε! Το eGaming γνωστό και ως “GameΑthlon North” επιστρέφει με μεγάλο χορηγό το Γερμανό, 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο περίπτερο 17 της 85ης Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Έπειτα από μια περίοδο αδράνειας τεσσάρων ετών και την κληρονομιά μιας παράφρονης παρουσίας 100.000 επισκεπτών και 124 Cosplays το 2017, η ΔΕΘ / Ηelexpo, τo CowboyTV και το IGN Greece, υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σας προσκαλούν στο eGaming 2021, powered by Γερμανός.

 

eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

 

eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ελεύθερα νέους τίτλους, να διαγωνιστούν σε τουρνουά με πλούσια χρηματικά έπαθλα και άλλες διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά! 29+ τουρνουά, 40+ καλεσμένοι, 100 gaming stations, 40+ highlights, Cosplay Workshops, Cosplay Show και άλλα πολλά!

 • Δείτε αναλυτικά όλα τα παραπάνω καθώς ανακοινώνονται, και γραφτείτε από τώρα στα τουρνούα, στην σελίδα της εκδήλωσης, ΕΔΩ!
 • Bρήτε το Facebook Event της εκδήλωσης, ΕΔΩ!

 

Επίσημο Trailer – Βίντεο από CowboyTV

 

Περισσότερες πληροφορίες για το eGaming μπορείτε να βρείτε ρίχνοντας μια ματιά στις δεκάδες εκδηλώσεις εκ μέρους του CowboyTV ή πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο eGaming 2017, όπου θα βρείτε φυσικά εκατοντάδες φώτο, βίντεο, λίστες παρόντων Cosplays και πληροφορίες γύρω από όλα!

 

ΩΡΑΡΙΟ & ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ !


eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00 – 22:00 
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00 – 22:00 
 • 7,00€ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
 • 5,00€ – ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 16.00 – 18.00 ( ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ )
 • 5,00€ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ( 4-10 ΕΤΩΝ )
 • 20,00€ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
 • ΔΩΡΕΑΝ – ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ 
 • ΔΩΡΕΑΝ – ΑΜΕΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ & ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !


eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

 

 • Η είσοδος για ενήλικες στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ( γραφεία και περίπτερα ) επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του GreenPass ( εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες )! Οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό! Ως GreenPass νοείται ως είτε η βεβαίωση εμβολιασμού / νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19!
 • Η είσοδος για ηλικίες 12-17 θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης αρνητικού self-test υπογεγραμμένης από τους γονείς έως και 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους!
 • Η είσοδος για ηλικίες έως 12 θα επιτρέπεται χωρίς κάποια επιπλέον ενέργεια!
 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου για όλους ανεξαιρέτως!
 • Τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου!
 • Εντός των εκθετηρίων ισχύουν οι κανόνες τήρησης των αποστάσεων! Για τα τραπέζια συσκέψεων ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση!
 • Η είσοδος και η έξοδος στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια λειτουργίας της 85ης ΔΕΘ θα γίνεται από τις τρεις πύλες ( Εμπορίου, Συντριβανίου, ΧΑΝΘ ) από ειδικά σηματοδοτούμενα σημεία! Τα πρόσθετα μέτρα προστασίας μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν εξασφάλιση επαρκούς φυσικού αερισμού, σημεία αντισηψίας και απολύμανσης, τακτικές δίγλωσσες ηχητικές ανακοινώσεις μηνυμάτων ενώ θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης ατόμων!

 


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: