Μιλήσαμε με το CowboyTV! GameAthlon, eGaming & πολλά άλλα! Ο μάστερ διοργανωτής gaming conventions!


Το CowboyTV, ο μάστερ στην διοργάνωση videogame conventions & εκδηλώσεων στην Ελλάδα, μας μιλάει για το GameAthlon, eGaming, τις πολλές διοργανώσεις του, το Cosplay και το έργο του!


ΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !


CowboyTV! 10 χρόνια γεμάτα δεκάδες εκδηλώσεις με θέμα τα videogames σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Με 30 εκδηλώσεις Cosplay ανάμεσα τους! Μάστερ στο είδος του, με τον μεγαλύτερο αριθμό Conventions στον χώρο των videogames & Cosplay στην Ελλάδα, και 4ος διοργανωτής γενικά σε αριθμό εκδηλώσεων Cosplay στην χώρα!

Ξεκινώντας στις 14 Μαϊου 2012, όσο αφορά το Cosplay, το CowboyTV μετρά πλέον 9 GameAthlon, 8 eGaming, 3 game launch events και 10 άλλες εκδηλώσεις videogames για λογαριασμό άλλων, οι οποίες είχαν ως μέρος της θεματολογίας τους και το Cosplay!

Κάθε χειμώνα και καλοκαίρι, 2 φορές τον χρόνο, 27.500+ άτομα πλέον συγκεντρώνονται για 2 μέρες στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας για το κορυφαίο gaming convention GameAthlon! Κάθε Σεπτέμβριο ως και το 2017, και έπειτα ξανά από το 2021 και μετά, 100.000+ επισκέπτες της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης δίνουν το παρόν για 9 ολόκληρες μέρες στο μεγάλο gaming convention του βορρά, eGaming! Videogames, eSports, τεχνολογία, άπειρα merchandise, δεκάδες youtubers, influencers, καλλιτέχνες, εκθέτες, και γενικά οτιδήποτε άλλο επιζητά η ψυχή ενός gamer, βρίσκονται σε αυτά!

Ανάμεσα τους και το αγαπημένο μας Cosplay, με το GameAthlon της Αθήνας να συγκεντρώνει κάθε φορά τον 2ο μεγαλύτερο αριθμό Cosplays στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του διήμερου διεξαγωγής του, φτάνοντας τα 410 Cosplays στην τελευταία διοργάνωση του, στο GameAthlon Winter 2020! Αντίστοιχα, συνεχίζει να κατέχει τον 2ο μεγαλύτερο αριθμό Cosplays στην Θεσσαλονίκη το eGaming 2017 κατά την διάρκεια του εννοιαήμερου του, με 124 Cosplays!

Πολλαπλές ομιλίες, παρουσιάσεις, τουρνουά, shows και άλλα πολλά, συνθέτουν ένα εκτενέστατο πρόγραμμα, μη δίνοντας στο κοινό ευκαιρία να βαρεθεί ούτε στιγμή, και φέρνοντας στην ζωή μια εμπειρία εφάμιλλη με αντίστοιχα γιγάντια συνέδρια videogames εξωτερικού! Στο σύνολο αυτών και τα μεγάλα Cosplay Parade και Διαγωνισμός Cosplay, τα οποία συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών Cosplays επί σκηνής στην Ελλάδα! To Cosplay Alley του GameAthlon παρέχει την δυνατότητα γνωριμίας της δουλειάς αρκετών Cosplayers εκ μέρους του κοινού, ενώ παράλληλα το Cosplayers//GR βρισκόταν εκεί ως και την τελευταία εκδήλωση με το δικό του booth παρέχοντας Cosplay Photo / Video Booth, Cosplay Photo Albums / Galleries & Videos, Cosplay Repair Station, Παρουσίαση Υλικών Cosplay, Κληρώσεις, Freebies και Φύλαξη Αποσκευών Cosplayers! Τέλος η δωρεάν είσοδο για όλους τους Cosplayers και η σακούλα δώρων για όλους τους Cosplayers που ανεβαίνουν στην σκηνή συμπληρώνουν το σύνολο!

Η μεγάλη Εξωτερική Μαζική Φωτογράφηση Cosplay εκ μέρους του Cosplayers//GR, την τελευταία ημέρα του eGaming, παρείχε επίσης την δυνατότητα στους παρόντες Cosplayers να φωτογραφηθούν στο Πάρκο ΧΑΝΘ από την ομάδα, αλλά και άλλους φωτογράφους Cosplay!

Όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολλές πρωτιές σε τόσα χρόνια και τόσες εκδηλώσεις, όσο αφορά το Cosplay!

 To 1ο Cosplay Show / Parade σε εκδήλωση Cosplay στην Αθήνα στο Diablo 3 Launch Event!

  Ο 1ος διαγωνισμό Cosplay σε convention στην Θεσσαλονίκη, καθώς και η 1η εμφάνιση Cosplays σε Convention γενικά, αλλά και σε Convention Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών στην Θεσσαλονίκη,  στο eGaming 2012!

  Το 1ο Convention Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών με Cosplayers στην Αθήνα, GameAthlon 2013!

  To 1ο κυνήγι θησαυρού με Cosplays στην Θεσσαλονίκη, εκ μέρους του AnimeHouse, αλλά και η 1η μαζική εξωτερική φωτογράφηση Cosplay σε Convention στην Θεσσαλονίκη και Ελλάδα, εκ μέρους του Cosplayers//GR, στο eGaming 2013!

  Το 1ο Cosplay Show / Parade σε Convention στην Θεσσαλονίκη στο eGaming 2014!

  Το 1ο Cosplay Repair Station στην Αθήνα, εκ μέρους του Cosplayers//GR, στο GameAthlon 4!

  Το 1ο Cosplay Show / Parade σε Convention στην Αθήνα, καθώς και το 1ο Cosplay Photobooth, εκ μέρους του Cosplayers//GR στην Αθήνα, στο GameAthlon Summer 2018!

  Το 1o χορευτικό με Cosplays σε Convention στην Αθήνα και Ελλάδα, εκ μέρους του The FullHouse, καθώς και την 1η παροχή δυνατότητας γνωριμίας υλικών δημιουργίας Cosplay στην Αθήνα, εκ μέρους του Cosplayers//GR, στο GameAthlon Summer 2019!

  Το 1ο διαδικτυακό stream Διαγωνισμού Cosplay αποτελούμενο από Cosplay βίντεο που υποβλήθηκαν από Cosplayers στην Ελλάδα στο  GameAthlon Online του 2020!

Πάμε να μιλήσουμε αναλυτικά για όλα, με τον αρχηγό του CowboyTV, Ανδρέα “Cowboy” Δερδεμέζη!

Βρείτε το CowboyTV στα ακόλουθα μέσα!
PageFacebook - YoutubeTwitter - Instagram
Page - Facebook - Facebook - Youtube - Instagram

Δείτε το προφίλ διοργανωτή και τις εκδηλώσεις του, με όλες τις πληροφορίες και χιλιάδες φώτο και βίντεο αυτών, στην σελίδα μας, ΕΔΩ!


ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ GAMING !


1) Πείτε μας λίγα λόγια για το CowboyTV! Τι πρέπει να γνωρίζουμε για εσάς;

CBTV σχολή, τα λέει όλα και η πρωτοπορία είναι στο DNA μας. Πέρα από την πλάκα, είμαστε η παλαιότερη και μοναδική εταιρία που αδιάκοπτα τα τελευταία 11 χρονιά ασχολούμαστε με όλες τις πτυχές του gaming και της pop κουλτούρας μέσα από media, events και influencers. Είχαμε την τύχη και την χαρά να έχουμε πάνω από 600.000 επισκέπτες στα events μας, να δουλέψουμε με όλους τους εγχωρίους συντελεστές και ταυτόχρονα να σηματοδοτήσουμε μια νέα εποχή στην μοντέρνα κουλτούρα φέρνοντας χορηγούς και ανοίγοντας δρόμο σε μια διαλυμένη οικονομία. Δεν είναι τυχαίο που ο οργανισμός μας, παρόλες τις δυσκολίες και τις αναποδιές που είχε η χώρα μας από το 2010 και μετά, έχει προσφέρει με τεράστια διαφορά τα μεγαλύτερα ποσά σε έπαθλα και δώρα, τόσο στο gaming, όσο και στο cosplay.

GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

2) Πείτε μας λίγα λόγια για το GameAthlon και το eGaming, την ιστορία τους και το περιεχόμενο τους! Πότε και πως ξεκίνησαν; Ποια θέματα πραγματεύονται; Τα θέματα αυτά βασίζονται σε προσωπικά ενδιαφέροντα των διοργανωτών, και αν ναι, πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με το καθένα από αυτά, πριν την πρώτη σας διοργάνωση;

Το GameAthlon όπως και εμείς είναι ένα πρωτοπόρο εγχείρημα με βασικό κορμό το gaming. Ξεκίνησε σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο ( HAEC ) το 2013 και άνοιξε τον δρόμο τόσο σε θέμα proof of concept, αλλά και σαν πόλος έλξης. Μέσα από το GameAthlon έχουν περάσει πραγματικά ΟΛΟΙ… influencers, cosplayers, eSports athletes, casters και φυσικά communities όπως εσείς.

To eGaming είναι βασισμένο πάνω στις ιδίες αρχές και η επιτυχία που είχε το πρώτο Gameathlon μας έδωσε και την εμπειρία να μπορέσουμε να κάνουμε το eGaming όταν μας ζητήθηκε.

To networking είναι επίσης ένα από τα μοναδικά του πλεονεκτήματα, αφού όπως είπαμε και πριν, όλοι περνάνε μια βόλτα να μιλήσουν να γνωριστούν και να εμπνευστούν, η δυναμική που δημιουργεί το GameAthlon είναι απαράμιλλη.

eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

3) Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με την διοργάνωση του GameAthlon και του eGaming; Πόσο καιρό και τι ακριβώς χρειάστηκε μέχρι να είναι εφικτή η πραγματοποίηση των πρώτων GameAthlon και eGaming; Πως καταλήξατε σε αυτά τα δύο έπειτα από πάρα πολλές μικρότερες εκδηλώσεις και σε τι διαφέρουν από αυτές; Τι μπορεί να συναντήσει κανείς στο GameAthlon και eGaming και σε τι πιστεύετε ότι διαφέρουν συγκριτικά με άλλες εκδηλώσεις ανάλογου τύπου ή θέματος άλλων διοργανωτών;

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της πρωτοπορίας μας την εποχή εκείνη δουλέψαμε με πάρα πολλούς διοργανωτές. Ήμασταν ουσιαστικά οι μοναδικοί casters και streamers με μοναδική αντίληψη γύρω από τον χώρο του gaming. Πολύ γρηγορά ανακάλυψα ότι το όραμα μας δεν είχε καμία σχέση με την γενική οπτική στο θέμα και ότι εάν θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα όπως πιστεύουμε εμείς, θα έπρεπε να το κάνουμε μονοί μας. Βλέπεις, εμείς τα τελευταία δέκα χρόνια το έχουμε σαν βασικό επάγγελμα, όχι σαν χόμπι η δευτερεύουσα εργασία. Έχουμε πραγματικά βάλει την ψυχή μας εκεί, όλα τα παιδιά της ομάδας.

Μετά από λίγο ήταν τόσο τεράστιο το μέγεθος της εκδήλωσης, που αναγκαστικά δεν χώραγαν πολλά πράγματα αναμεσά, τουλάχιστον όχι χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα που περιμένει κάνεις από εμάς.

Για τον “ανταγωνισμό ” δεν θα πω πολλά πράγματα. Καταρχήν χαίρομαι ιδιαίτερος που ο κλάδος αναπτύσσεται και ο κόσμος έχει πράγματα να δει και να κάνει ( η καλύτερα είχε, λόγω κορόνας ). Από την άλλη λόγω μεγέθους και ποιότητας παραγωγής δεν υπάρχει ακριβώς ανταγωνισμός. Ένα είναι σίγουρο, ότι δεν υπάρχει εκδήλωση που να μην πέρασε μια βόλτα από εμάς για να δει πως γίνετε το κόλπο και να βρει κόσμο πριν κάνει το πρώτο του βήμα … παλιά με ενοχλούσε δεν θα πω ψέματά, πλέον το βλέπω ως κομπλιμέντο και επιπλέον συνεργίες για τους συνεργάτες μας.

Η βασική μας διαφορά; Ότι εγώ είμαι και 666 lvl στο Call of Duty!

Βίντεο με 310 από 410 Cosplays και γενικά πλάνα του GameAthlon Winter 2020 – Βίντεο από Cosplayers//GR

4) Ποιο ήταν το πιο μεγάλο, αλλά και το πιο δύσκολο GameAthlon και eGaming που έχετε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής; Τι τα καθιστά ως τέτοια;

Το πιο “δύσκολο” θα έλεγα το πρώτο eGaming, λόγω περιορισμένης εμπειρίας και εξαιρετικά αντίξοων συνθηκών, τόσο στο budget, όσο και στον ίδιο τον χώρο. Σαν βαθμός δυσκολίας σίγουρα το Gameathlon Winter 2020, μιλάμε για πραγματικό μεγαθήριο. 25.000 κόσμος, 5500 παίχτες, 500 συστήματα, 7 projectors, 2 stages, 400 influencers, 12 στρέμματα και εκατοντάδες μέλη από κοινότητές. Όλα αυτά έπρεπε να τρέξουν μαζί και να βγει πρόγραμμα, stage, livestream, χωρίς να έχουμε κάποια καταστροφή!

Εξωτερική Μαζική Φωτογράφηση Cosplay εκ μέρους του Cosplayers//GR στο eGaming 2016 – Φώτο από Cassiel Cosplay Photography

5) Πόσος κόπος, χρόνος και χρήμα χρειάζεται συνήθως για το στήσιμο του GameAthlon και του eGaming; Ποιο είναι το συνηθισμένο πλάνο προετοιμασίας που ακολουθείτε;

To GameAthlon είναι σαν παγόβουνο, ο κόσμος βλέπει το πράγμα στημένο και έτοιμο ή σχεδόν έτοιμο! Όταν ανοίγουν οι πόρτες το Σάββατο. Για τον σχεδιασμό και στήσιμο χρειάζονται 4 μήνες το λιγότερο και μετά σιγουρά άλλους 6 που θα έχουμε τα απόνερα του event. Πέρα από το κυνήγι για χορηγούς, συντελεστές, και την ασφαλή εκτέλεση, μετά έρχεται ένας τεράστιος όγκος από συναλλαγές που πραγματικά είναι κυκεώνας γραφειοκρατίας. Κάθε φορά που γίνεται ένα GameAthlon πρέπει να γίνουν χιλιάδες πληρωμές από εμάς και εκατοντάδες εισπράξεις, πράγμα που δυστυχώς παίρνει καιρό.

Για το χρήμα, θα πω ότι το GameAthlon είναι μια εκδήλωση που, λόγω μεγέθους, πλέον άμα βάλουμε τα χρήματα που ξοδεύονται, από μεταφορικά για επισκέπτες σε τραίνα λεωφορεία και μετρό, τα χρήματα που ξοδεύουν επιπλέον οι εταιρίες για τα booth τους μέχρι και τα καύσιμα για τις νταλίκες που ξεφορτώνουν και τις ξέμπαρκες καντίνες που φυτρώνουν εξωτερικά του σταδίου, κάθε φορά που γίνετε αυτό το event, γυρνάνε κάποια εκατομμύρια στην Ελληνική οικονομία για εκατοντάδες κόσμο.

Διαγωνισμός Cosplay του eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

6) Πως νιώσατε κατά την διάρκεια πραγματοποίησης των πρώτων GameAthlon και eGaming και πως εφόσον αυτά ολοκληρώθηκαν; Περιγράψτε μας την εμπειρία αυτή.

Roller coaster, αλλά αυτές είναι οι επιτυχίες που σε κάνουν να χαίρεσαι. Tα δύσκολα!

Βίντεο με πλάνα από όλο το περιεχόμενο του eGaming 2017 – Βίντεο από Cosplayers//GR

7) Έχετε πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στην Αθήνα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Ποιες οι διαφορές στις εκδηλώσεις σας και την νοοτροπία των επισκεπτών μεταξύ των δύο πόλεων;

Κοίτα, η Αθηνά είναι το ενδιαφέρον λόγο τζίρου και πληθυσμού … αλλά σαν την Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Πραγματικά είχαμε κάνει αγώνα να φέρουμε τις εταιρίες πάνω και είχαμε καταφέρει να κάνουμε το eGaming το μεγαλύτερο event στα βαλκάνια. Στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι πολύ πιο ζεστά και Ελληνικά, νοιώθεις ότι είσαι παρέα. Ακόμα θυμάμαι τζιμάνια που ερχόντουσαν από τα 11-12 τους και τα λέγαμε, όταν είχαν γίνει άντρες! Στην Αθηνά είναι πιο “αποστειρωμένα” τα πράγματα.

eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

8) Στα σχέδια σας περιλαμβάνεται η διοργάνωση ενός GameAtlhon και στην Λάρισα. Πως προέκυψε, σε τι στοχεύει και τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτό όταν πραγματοποιηθεί; 

Ναι, ήταν όλα έτοιμά και μας έσκασε η κορόνα … ήταν μια τέλεια μικρογραφία του event στο Κλειστό Μπάσκετ εκεί. Να είστε σίγουροι ότι με το καλό θα το βάλουμε μπροστά!

Χορευτικό με Cosplays εκ μέρους των The FullHouse στο GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

9) Ποια είναι η άποψη σας, αναλογικά με το μέγεθος της Ελλάδας, όσο αφορά το μέγεθος και το επίπεδο του κοινού του τομέα στον οποίο απευθύνονται τα GameAthlon και eGaming; Είστε ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου στο GameAthlon και eGaming όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με τον αριθμό των Cosplays που παρευρίσκονται σε αυτά;

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ούτε κατά διάνοια κάτι παραπάνω! Σαν εκδήλωση το τελευταίο GameAthlon ήταν ότι καλύτερο έχει γίνει από θέμα παραγωγής με πολυδιάστατο χαρακτήρα, ακραία συμμετοχή κόσμου , συντελεστών και χορηγών. Για το Cosplay νομίζω ο πανελλήνιος διαγωνισμός μας έχει πάρα πολύ κόσμο που το βλέπει και το απολαμβάνει, ενώ το stage δίνει την ευκαιρία για μερικές από τις πιο ακραίες φωτογραφίες λόγω φωτισμού και 360 ( έστω και αν ρίχνουμε λίγο παραπάνω καπνό και δυσκολεύουμε τους φωτογράφους ).

Βίντεο των Cosplay Parade και Διαγωνισμού Cosplay του GameAthlon Winter 2020 – Τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα – Βίντεο από Cosplayers//GR

10) Πότε και για ποιο λόγο αποφασίσατε να συμπεριλάβετε το Cosplay στην θεματολογία των GameAthlon και eGaming; Τι επιπλέον θεωρείτε ότι παρέχει η παρουσία των Cosplays σε αυτά;

Με το cosplay έχω μεγάλη αγάπη. Ξεκινήσαμε την ένταξη τους από το Gaming Forum 2012 με τους παλαίμαχους Cosplay Corp, και την Εύα Κότσου ( Bullet Witch Cosplay ). Οι cosplayers κάνουν το event ζωντανό για εμένα και γι’ αυτό τόσα χρονιά έχουν δωρεάν είσοδο και δωρεάν χώρο για τις δράσεις τους.

Άρα η συγκεκριμένη θεματική ήταν από αρχής στον σχεδιασμό και η πρώτη φορά που βγήκε ο χώρος αυτός στον τομέα του below the line marketing. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω και αυτό είναι άλλη μια πρωτιά μας.

GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

11) Τι συναντά κανείς σχετικά με το Cosplay στο GameAthlon και eGaming; Υπάρχουν ( / υπήρχαν ) κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες και δρώμενα γύρω από αυτό; Θεωρείτε ότι είναι επαρκή ή υπάρχει κάτι επιπλέον που θα θέλατε να παρέχετε αναφορικά με Cosplay; Θεωρείτε ότι το Cosplay ως θέμα θα συνεχίσει μακροχρόνια να αποτελεί βασικό μέρος των εκδηλώσεων σας;

Το cosplay είναι ιδιαίτερο πολύ, όπως και οι άνθρωποι που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να ζωντανέψουν τον χαρακτήρα. Στο GameAthlon έχει πάρα πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις σχετικά με το cosplay. Από διαγωνισμούς και parade μέχρι merchandise, photobooths, τραπέζια και side events από την κοινότητα. Ταυτόχρονα με πολλά από τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε κάποιο commission για έναν χορηγό ( αυτά που λέγαμε πριν ).

Cosplayers//GR Booth στο GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

12) Υπάρχει κάποιος μακροχρόνιος στόχος ή προσωπικό όνειρο που θέλετε να πετύχετε μέσω των εκδηλώσεων σας;

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι το όνειρο! Πραγματικά στεναχωριόμαστε που τα σχέδια μας και η πρόοδος μας έχει μπει στον πάγο λόγω καραντίνας, αλλά δεν πειράζει, υγειά να έχουμε και με το καλό θα επιστρέψουμε όλοι μαζί στην “κανονικότητα”. Ίσως να εκτιμήσουμε ακόμα παραπάνω απλά πράγματα, όπως να πηγαίνεις μια βόλτα στο Φάληρο για το GameAthlon.

Βίντεο με 64 από 124 Cosplays του eGaming 2017 και της σχετικής μαζικής εξωτερικής φωτογράφησης του Cosplayers//GR – Βίντεο από Cosplayers//GR

13) Υπάρχει κάποια σημαντική ή αστεία εμπειρία που σας έμεινε περισσότερο από το GameAthlon και το eGaming που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Στο eGaming 2017 είχε πέσει ο υποσταθμός της ΔΕΗ αφήνοντας όλη την ΔΕΘ χωρίς ρεύμα. Αυτό συνέβη πάνω την ώρα του διαγωνισμού με αποτέλεσμα να κρεμάσει το συμπάν και να γίνει “πόλεμος”, καθώς ένας ιδιαίτερα ζωηρός χαρακτήρας παραλίγο να κάνει sidekick τις οθόνες στο stage από τα νεύρα του. 

eGaming 2017 – Φώτο από Cosplayers//GR

14) Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα λέγατε σε κάποιον που σκέφτεται σοβαρά να επισκεφτεί για πρώτη φορά το Gameathlon; Και τι είναι αυτό που μπορεί να περιμένει να δει μελλοντικά σε αυτό; Μπορούμε να ελπίζουμε μελλοντικά και σε κάποια πιθανή επιστροφή του eGaming της Θεσσαλονίκης ( η επιστροφή έγινε τελικά Σεπτέμβριο 2021 );

Το πρώτο πράγμα που θα του έλεγα είναι ότι μιλάμε για “διαστημόπλοιο” και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να συγκρίνεται σαν εικόνα με 400 οθόνες αναμένες στην αρένα του Tae Kwon Dο και το κεντρικό stage στην μέση! Αν θες να το γυρίσεις όλο θα χρειαστείς τουλάχιστον 2 ώρες χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο δεξιά και αριστερά. Για το μέλλον φέρτε μάσκα και σιγουρά κοιτάμε για επιστροφή του παλιού καλού ορθοδόξου eGaming!

GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

15) Υπάρχει κάτι τελευταίο που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας;

Stay Safe, Stay Positive, Stay Different… We will make it!

Βίντεο των Cosplay Parade και Διαγωνισμού Cosplay του eGaming 2017 – Βίντεο από Cosplayers//GR

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ COWBOYTV ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: