Το GameAthlon Winter 2023, το απόλυτο gaming convention της Αθήνας, επιστρέφει στις 25-26 Φεβρουαρίου!


Το GameAthlon Winter 2023, το μεγάλο gaming convention της Αθήνας, γιορτάζει τα 10 του χρόνια! 25-26 Φεβρουαρίου 2023 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου!


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ GAMING EVENT ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ !


Το γιγάντιο gaming convention “GameAthlon Winter 2023“, ο δεύτερος μεγαλύτερος πόλος έλξης Cosplays στην Ελλάδα ( 492 Cosplays την προηγούμενη φορά ), γιορτάζει τα 10 του χρόνια, στο τεράστιο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας, στις 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023!
 
12.000 τ.μ. γεμάτα εκατοντάδες PC και κονσόλες για ατέλειωτο gaming, τεχνολογία, VR, τουρνουά, επιτραπέζια, card games, εκθέματα, εκθέτες, καταστήματα, καλλιτέχνες, cosplayers, influencers, stage events, shows, διαγωνισμούς και ότι τραβάει η ψυχή του σύγχρονου gamer και pop culture fan σε ένα απόλυτο mega event! Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ανακοινωθούν!
 
  • Βρες το Facebook Event της εκδήλωσης ΕΔΩ!
GameAthlon Summer 2022 – Cosplay Parade, Διαγωνισμός Cosplay & Περιεχόμενο Εκδήλωσης – Βίντεο από Cosplayers//GR
 
Μάθε τα πάντα για το GameAthlon, το τεράστιο gaming convention της Αθήνας και γνώρισε τις εκδηλώσεις του, καθώς και όλες της υπόλοιπες εκδηλώσεις της διοργάνωσης του, μαζί με όλες της πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!
 
 
Βρείτε το GameAthlon στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Instagram

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (225 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: