Δύο νέα Βίντεο του Comicdom Con Athens 2021 γεμάτα συνεντεύξεις και μερικά Cosplays! Δείτε τα!


Δύο επιπλέον βίντεο στο εξωτερικό τμήμα του Comicdom Con Athens 2021, του μεγάλου comic convention της Αθήνας! Παρακολουθήστε συνεντεύξεις συντελεστών και μερικά Cosplays!


ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ COMICDOM CON ATHENS 2021 !


To Comicdom Con Athens 2021, το μεγάλο comic convention της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε 10-12 Σεπτεμβρίου, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση  ( διεθνής εκθέσεις, panels, workshops, προβολές και events ) και στην Πλατεία Κλαυθμώνος ( bazaar, το artists alley και self-publishers alley ), συνδυάζοντας για πρώτη φορά, λόγω των συνθηκών, τη χρήση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε  ΕΔΩ
 

Ο Νίκος Παπουτσής στα πλαίσια του podcast του Zouzounakia Podcast, καθώς και το Spoiler Alert, βρέθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος και μίλησαν με διάφορους συντελεστές και παρευρισκόμενους των bazaar, artists alley και self-publishers alley, περιβαλλόμενοι από ορισμένα παρόντα Cosplays! Δείτε τα δύο βίντεο!

 
Comicdom Con Athens 2021 – Βίντεο από Spoiler Alert
 
 

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: