Δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Cosplay του Cretan Comic Con 2022, του μεγάλου comics convention του Ηρακλείου Κρήτης στις 4 & 5 Ιουνίου!


To Cretan Comic Con 2022 επιστρέφει στις 4 & 5 Ιουνίου στο μεγάλο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη! Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο Διαγωνισμό Cosplay!


ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !


Το Cretan Comic Con 2022, το μεγάλο επερχόμενο comics convention του Ηρακλείου Κρήτης, εκ μέρους του Phat Entertainment, επιστρέφει για 2η φορά έπειτα από αποχή 2 ετών, μεγαλύτερο από ποτέ, στις 4 & 5 Ιουνίου 2022 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου
 

Cretan Comic Con 2019 – Φώτο από Νίκο Καλογεράκη

Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο Διαγωνισμό Cosplay που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, 5 Ιουνίου, στέλνοντας e-mail στο cosplay@cretancomiccon.gr και αναφέροντας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Χαρακτήρα Cosplay
  • Soundtrack που θέλετε κατά την διάρκεια της παρουσίασης σας

Cretan Comic Con 2019 – Βίντεο από Νίκο Καλογεράκη

Μάθε τα πάντα για το Cretan Comic Con, το μεγάλο comics convention του Ηρακλείου Κρήτης, και γνώρισε την προηγούμενη εκδήλωση, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστα Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο της, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

Βρείτε το Cretan Comic Con στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Instagram

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ CRETAN COMIC CON  ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΦΩΤΟ  !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: