Δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Cosplay του Cretan Comic Con 2023, του μεγάλου comics convention του Ηρακλείου Κρήτης στις 3 & 4 Ιουνίου!


To Cretan Comic Con 2023 επιστρέφει στις 3 & 4 Ιουνίου στο μεγάλο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη! Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο Διαγωνισμό Cosplay!


ΚΟΜΙΚΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !


Το Cretan Comic Con 2023, το μεγάλο επερχόμενο comics convention του Ηρακλείου Κρήτης, εκ μέρους του Phat Entertainment, επιστρέφει για 3η φορά στις 3 & 4 Ιουνίου 2023 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου!
 
Κόμικς, σειρές, ταινίες, anime, manga, παιχνίδια, videogames, βιβλία, συλλεκτικά αντικείμενα, και άλλα πολλά βρισκόταν εκεί! Πολλαπλές ομιλίες, workshops, προβολές, συναυλίες, τουρνουά και άλλα πολλά! Χιλιάδες επισκέπτες ανάμεσα σε 60+ εκθέτες και καλλιτέχνες από τον χώρο της pop κουλτούρας! Είσοδος ελεύθερη!
 

 
Cretan Comic Con 2022 – Φώτο από Studio Octagon Photography

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ !


Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο Διαγωνισμό Cosplay που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, 4 Ιουνίου, στέλνοντας e-mail στο cosplay@cretancomiccon.gr και αναφέροντας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Χαρακτήρα Cosplay
  • Soundtrack που θέλετε κατά την διάρκεια της παρουσίασης σας


Cretan Comic Con 2022 – Φώτο από Studio Octagon Photography

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ !


  • Δες αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ΕΔΩ!
  • Δες τις συμμετοχές στο Artists & Cosplay Alley ΕΔΩ!
  • Βρες το Facebook Event της εκδήλωσης ΕΔΩ!

Cretan Comic Con 2022 – Φώτο από Studio Octagon Photography

Μάθε τα πάντα για το Cretan Comic Con, το μεγάλο comics convention του Ηρακλείου Κρήτης, και γνώρισε την προηγούμενη εκδήλωση, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστα Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο της, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

Βρείτε το Cretan Comic Con στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Instagram

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ CRETAN COMIC CON  ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΦΩΤΟ  !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: