Δείτε το live action in game cinematic εκ μέρους του Masterpolypragmon Studios για το επερχόμενο videogame “Mercy Angels”!


Δείτε ένα από τα live action in game cinematics που δημιούργησε το Masterpolypragmon Studios για το επερχόμενο παιχνίδι “Mercy Angels”!


MERCY EXECUTION !


Το Masterpolypragmon Studios ολοκλήρωσε ένα ακόμα μεγάλο commission με ένα μεγάλο όνομα στις ΗΠΑ, φέρνοντας εν  ζωή το επερχόμενο παιχνίδι τους “Mercy Angels”! Δείτε ένα μικρό μέρος μέρος του κορυφαίου live action βίντεο που δημιούργησε φέρνοντας ένα in game cinematic εν ζωή! Συμμετέχει η Dabria_tret ως Scythe Executioner! Βρείτε όλους τους συμμετέχοντες tagged στο αντίστοιχο βίντεο στο Instagram!

 

Το Masterpolypragmon Studios αναφέρει: “Όταν κάποιος είχε πει ότι θα κάνει το cosplay επικερδές επάγγελμα στην Ελλάδα, λίγοι περίμεναν ότι όχι μόνο θα το πετύχαινε, αλλά θα έφτανε παράλληλα τόσο ψηλά, παρέχοτας συνεχόμενη επαγγελματική εξέλιξη σε όλους τους συμμετέχοντες! Το Masterpolypragmon Studios προσφέρει καλοπληρωμένες δουλειές σχετιζόμενες με Cosplay, είτε μεμονομένα, είτε μακροχρόνιες συνεργασίες. Μην διστάσετε επικοινωνήσετε στέλνοντας μήνυμα  στο στούντιο!”

Βρείτε το Masterpolypragmon Studios στα ακόλουθα μέσα!
Facebook  - Youtube - Instagram - Twitter - TikTok - Twitch - Reddit - 9Gag - Ko-fi - eShop

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: