Πάρε μέρος στο Cosplay Alley του The Comic Con 7, του μεγάλου comics convention της Θεσσαλονίκης, ως 26 Μαρτίου!


2 μέρες έμειναν μόνο για να κλείσεις το δικό σου τραπέζι στο Cosplay Alley του απόλυτου The Comic Con 7! 05-07 Μάϊου 2023 στο μεγάλο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της Θεσσαλονίκης!


ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ COMIC CON ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !


Το  The Comic Con 7, το μεγάλο comics convention της Θεσσαλονίκης και 4oς μεγαλύτερος πόλος έλξης Cosplays στην Ελλάδα ( 351 Cosplays στην προτελευταία διοργάνωση του ), επιστρέφει για 7η φορά, στις 05-07 Μάϊου 2023 στο μεγάλο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης!
 

 

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ COSPLAY ALLEY !


Όσοι Cosplayers επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους τραπέζι στο Cosplay Alley του The Comic Con 7, θα πρέπει να στείλουν email μέχρι την Κυριακή 26 Μαρτίου,  στο cosplayalley@thecomiccon.gr βάζοντας ως θέμα “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ COSPLAY ALLEY”, μαζί με τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Social Media Pages

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Όλοι οι Cosplayers που θα φιλοξενηθούν στο Cosplay Alley του The Comic Con 7, θα ειδοποιηθούν με email. Προσωπική απάντηση θα λάβουν όλοι όσοι έστειλαν αίτηση.

  • Το κόστος συμμετοχής για όλο το τριήμερο είναι 60 ευρώ και αφορά ένα τραπέζι διαστάσεων 1.25×0.80×0.80 cm
  • Στο κάθε τραπέζι αναλογεί μία καρέκλα και ένα badge εισόδου
  • Υπάρχει η δυνατότητα στο ίδιο τραπέζι να φιλοξενηθούν δύο συμμετέχοντες, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η έξτρα καρέκλα συν το free pass, χρεώνεται 10 ευρώ επιπλέον ( μέγιστο 1 άτομο )
  • Οι αιτήσεις είναι αυστηρά προσωπικές. Κάθε cosplayer έχει το δικαίωμα να εξασφαλίσει μόνο ένα τραπέζι.
  • Τα τραπέζια του Cosplay Alley αφορούν μόνο Cosplayers. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, επικοινωνήστε στο info@thecomiccon.gr

The Comic Con 6 – Φώτο από The Comic Con

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ !


Μάθε τα πάντα για το The Comic Con, το μεγάλο comics convention της Θεσσαλονίκης, και γνώρισε τις προηγούμενες εκδηλώσεις, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

The Comic Con 5 – Βίντεο από Cosplayers//GR

Βρείτε το The Comic Con στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Twitter - Instagram

Βίντεο με 287 από 351 Cosplays του The Comic Con 5 – Βίντεο από Cosplayers//GR

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ THE COMIC CON  ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  !Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: