Δείτε το live action cinematic εκ μέρους του Masterpolypragmon Studios του κόμιξ “The Duality of Μan”!


Δείτε το live action cinematic που δημιούργησε το Masterpolypragmon Studios για το κόμιξ “The Duality of Μan”!


THE DUALITY OF MAN !


Το Masterpolypragmon Studios ολοκλήρωσε ένα ακόμα μεγάλο commission ενός πελάτη του από τις ΗΠΑ, φέρνοντας εν  ζωή το κόμιξ τους “Duality of Man”! Δείτε την Seance ως κύριο χαρακτήρα στο κορυφαίο live action βίντεο που δημιούργησε! Συμμετέχει η Εύα Αλεξανδροπούλου ως Seance! Βρείτε όλους τους συμμετέχοντες tagged στο αντίστοιχο βίντεο στο Instagram!

Το Masterpolypragmon Studios αναφέρει: “Όταν κάποιος είχε πει ότι θα κάνει το cosplay επικερδές επάγγελμα στην Ελλάδα, λίγοι περίμεναν ότι όχι μόνο θα το πετύχαινε, αλλά θα έφτανε παράλληλα τόσο ψηλά, παρέχοτας συνεχόμενη επαγγελματική εξέλιξη σε όλους τους συμμετέχοντες! Το Masterpolypragmon Studios προσφέρει καλοπληρωμένες δουλειές σχετιζόμενες με Cosplay, είτε μεμονομένα, είτε μακροχρόνιες συνεργασίες. Μην διστάσετε επικοινωνήσετε στέλνοντας μήνυμα  στο στούντιο!”

Βρείτε το Masterpolypragmon Studios στα ακόλουθα μέσα!
Facebook  - Youtube - Instagram - Twitter - TikTok - Twitch - Reddit - Fiverr - 9Gag - Ko-fi - eShop

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: