Το ετήσιο Cosplay βίντεο εορταστικών ευχών ‘Christmas Wishes 2020: Evil Christmas’!


Το ετήσιο Cosplay βίντεο εορταστικών ευχών “Christmas Wishes 2020” ανέβηκε! Θέμα φέτος το Resident Evil!


EVIL CHRISTMAS!


Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, έφτασε η ώρα για το ετήσιο εορταστικό Cosplay βίντεο εκ μέρους του Dimitris Papadopoulos Photography! Φετινό θέμα η σειρά videogames Resident Evil! Παρακολουθείστε τον ως Albert Wesker μαζί με την Elentin – Cosplay & Craft ως Jill Valentine! Οι συνθήκες φέτος μπορεί να μην επέτρεψαν ανάλογα γυρίσματα εκ κοινού όπως τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την δημιουργία του βίντεο. Θα βρείτε Cosplay Walk στους δρόμους της Αθήνας, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σκηνές παρασκήνιων!

 
 
Δείτε επίσης τις φωτογραφίες παρασκήνιων από τα γυρίσματα!
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ!


Σας άνοιξε η όρεξη για περισσότερες εορταστικές ευχές; Δείτε όλα τα ελληνικά Cosplay βίντεο εορταστικών ευχών των περασμένων ετών στο κανάλι Youtube του Cosplayers//GR


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: