Δείτε τον χθεσινό Διαγωνισμό Cosplay του Comicdom Con Athens 2022 ( βίντεο ) !!!


Το Comicdom Con Athens 2022, το μεγάλο comics convention της Αθήνας επέστρεψε και φέτος και δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγάλος Διαγωνισμός Cosplay! Δείτε το βίντεο!


ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , 19 COSPLAYERS !


Η 16η διοργάνωση του μεγάλου comics convention της Αθήνας, Comicdom Con Athens, πραγματοποιείται αυτή την στιγμή, 15-17 Απριλίου, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση  ( διεθνής εκθέσεις, panels, workshops, προβολές και events ) και στην Πλατεία Κλαυθμώνος ( bazaar, το artists alley και self-publishers alley ), συνδυάζοντας για δεύτερη φορά, λόγω των συνθηκών, τη χρήση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε  ΕΔΩ
 
Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγάλος Διαγωνισμός Cosplay, με 19 Cosplays αυτή την φορά!
 
Απολαύστε το βίντεο του Διαγωνισμού Cosplay στο κανάλι του Cosplayers//GR! Ευχαριστούμε τον Θάνο Στέφωση για την λήψη και παροχή του βίντεο!
 
Διαγωνισμός Cosplay Comicdom Con Athens 2022
 
 

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: