ΚΕΡΔΙΣΕ 2 NINTENDO SWITCH! MEGA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Συν νικητές κλήρωσης PS5 & XBOX SERIES S!


To Facebook Group του Cosplayers//GR, η μία και μοναδική ελληνική κοινότητα Cosplay, συμπλήρωσε 10 χρόνια και κληρώνουμε 2 πακέτα Nintendo Switch!


10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ !


10 χρόνια!!! Τόσα πλέον μετρά το ένα και μοναδικό Facebook Group του Cosplayers//GR! Η μία και μοναδική διαδικτυακή ελληνική κοινότητα Cosplay, η οποία συμπλήρωσε τα 10 της χρόνια στις 6 Ιανουαρίου 2021! Μετρώντας πλέον, έπειτα από τόσα χρόνια, πάνω από 6500 μέλη, 6500+ αναρτήσεις νέων του ελληνικού Cosplay και χιλιάδες αναρτήσεις εκ μέρους του κόσμου, ήταν, είναι και πάντα θα είναι ακριβώς αυτό, και ένα από τα ορόσημα διαμόρφωσης του ελληνικού Cosplay!

Για να το γιορτάσουμε, σας ετοιμάσαμε άλλο ένα σούπερ εορταστικό grand giveaway, όπως μόνο εμείς μπορούμε! Δύο πακέτα της πιο hot κονσόλας των τελευταίων ετών, NINTENDO SWITCH! Περισσότερα όμως για αυτό στην συνέχεια! Πάμε πρώτα να δούμε τους 2 μεγάλους νικητές του προηγούμενου μας grand giveaway για τα δύο ολοκαίνουρια PLAYSTATION 5 και XBOX SERIES S!

Σε περίπτωση που είσαι νέος στον χώρο και δεν έχεις υπόψη το γιγάντιο έργο μας που ξεκινά από το 2007, καθώς και την τεράστια ανεκτίμητη εγκυκλοπαιδική γνώση και άπειρο υλικό ελληνικού Cosplay που θα βρεις στο website μας και τα μέσα μας, μπορείς να τα βρεις όλα στην αρχή του άρθρου του grand opening του website μας, οργανωμένα και μαζεμένα, εδώ.

ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ PS5 & XBOX SERIES S !


Έφτασε επιτέλους η στιγμή για την ανακοίνωση των δύο μεγάλων νικητών του προηγούμενου grand giveaway μας των δύο ολοκαίνουριων PLAYSTATION 5 και XBOX SERIES S! Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς; Μάθε τώρα παρακολουθώντας το βίντεο του νέου μας μεγάλου διαγωνισμού για δύο πακέτα NINTENDO SWITCH και πάρε μέρος και σε αυτόν! Θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές σύντομα για την παραλαβή των δώρων τους!

 


♦♦♦ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NINTENDO SWITCH ♦♦♦


Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από το την 10ετή επέτειο της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και το αντίστοιχο σούπερ εορταστικό grand giveaway! Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τους fans της Nintendo παραπονεμένους, οπότε τι καλύτερο από όχι ένα, αλλά δύο πακέτα της πιο hot κονσόλας των τελεταίων ετών, NINTENDO SWITCH! Όπως και στον προηγούμενο διαγωνισμό, έτσι και αυτή την φορά, χορηγία κανενός απολύτως και αποκλειστικά εκ μέρους μας, γιατί μπορούμε! Και αυτό δεν είναι το τέλος! Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα μας για περισσότερα στο μέλλον!

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για ένα NINTENDO SWITCH και ένα NINTENDO SWITCH LITE μαζί με το ANIMAL CROSSING και 3μηνη συνδρομή Nintendo Switch Online! Η κλήρωση αφορά μόνο κάτοικους Ελλάδας οι οποίοι αποτελούν μέλη του Facebook Group μας και θα ολοκληρωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 23:59! Οι δύο μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7 Φεβρουαρίου 2021! Μπορείτε να πάρετε μέρος 1 ως και 5 συνολικά συμμετοχές κάνοντας όλα τα αναγραφόμενα βήματα σε κάθε διαφορετικό μέσο – πριν – συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής τέρμα κάτω με τα στοιχεία σας και πατήσετε “Υποβολή”! Τα βήματα συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ


 Α) Γίνε ΜΕΛΟΣ στο Facebook Group μας ΕΔΩ. Έπειτα κάνε LIKE ή FOLLOW το Facebook Page μας ΕΔΩ

  Β) Κάνε LIKE, TAG ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ στα σχόλια της και ΔΗΜΟΣΙΟ SHARE στο προφίλ σου την ανάρτηση του Διαγωνισμού του Facebook Page μας, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ( ΣΥΝ 4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ )


( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

  Κάνε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο Youtube και άφησε ένα ΣΧΟΛΙΟ στο βίντεο του Διαγωνισμού, το οποίο θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

  Κάνε FOLLOW το Twitter μας και έπειτα LIKE και RETWEET στον λογαριασμο σου την ανάρτηση του Διαγωνισμού, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

  Κάνε FOLLOW το Instagram μας και έπειτα LIKE  και TAG ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ στα σχόλια της ανάρτησης του Διαγωνισμού, την οποία θα βρεις ΕΔΩ

( +1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

  Γράψε στο πεδίο “EMAIL” στην φόρμας συμμετοχής κάτω ένα EMAIL στο οποίο επιθυμείς να λαμβάνεις μελλοντικές ενημερώσεις και newsletters εκ μέρους μας

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ


Συμπλήρωσε στα αντίστοιχα πεδία της ακόλουθης φόρμας συμμετοχής τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΟΥ με τα οποία έκανες τα πάνω υποχρεωτικά και προαιρετικά βήματα, πριν πατήσεις “Υποβολή”. Η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στον διαγωνισμό

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό

ΟΙ 2 ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: