Γίνε συνεργάτης του Cosplayers//GR!


Είσαι Cosplayer; Σου αρέσει το Cosplay; Έχεις επαφή με το αντικείμενο & υπάρχει κάτι που θες να “πεις”; Στείλε μας!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !


Καθώς ξεκινάει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην μακροχρόνια ιστορία του Cosplayers//GR, έφτασε πλέον η στιγμή να μεγαλώσουμε την παρέα μας, έπειτα από πολλά χρόνια! Δεν βαρεθήκαμε και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να αναφέρουμε ότι όλο το έργο μας γινόταν, γίνεται και θα γίνεται πάντα εντελώς αφιλοκερδώς, κάτι το οποίο αποτελεί τιμή μας και αρχή μας. Επομένως αν κανείς αναζητά οποιαδήποτε χρηματική αμοιβή από τα παρακάτω, δυστυχώς ατύχησε! Για όσους είστε ακόμα εδώ, ψάχνουμε τα ακόλουθα!

– ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


  Έχεις λιώσει με το Cosplay και έχεις κάτι να πεις ή να παρουσιάσεις γύρω από αυτό; Πιστεύεις ότι μπορείς να το αποδώσεις σε ένα άρθρο ή ακόμα και σε μορφή μόνιμης στήλης στην παρούσα σελίδα μας; Πες μας την ιδέα σου και ποτέ δεν ξέρεις! Προϋπόθεση να είσαι 18 ετών και άνω! Δεκτές επίσης και αιτήσεις ενδιαφέροντος ατόμων εκτός Ελλάδας!

– ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ FACEBOOK GROUP – 


  Κάθε μεγάλη ομάδα στο Facebook χρειάζεται μόνιμη και σωστή διαχείριση για να παραμένει υγιής και χωρίς προβλήματα! Πόσο μάλλον όταν έχει 6000+ μέλη όπως του Cosplayers//GR! Είσαι καιρό στον χώρο του ελληνικού Cosplay και πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για να τα βγάλεις πέρα ως συντονιστής της ελληνικής διαδικτυακής κοινότητας Cosplay; Προηγούμενη εμπειρία διαχείρισης ομάδας Facebook θα εκτιμηθεί! Προϋπόθεση να είσαι 18 ετών και άνω!

– ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ –


  Θέλεις να πραγματοποιήσεις κάτι, μικρό ή μεγάλο, το οποίο σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα; Ψάχνεις κάποιον να σε βοηθήσει στο εγχείρημα σου ως χορηγός επικοινωνίας και να το παρουσιάσει απευθείας στον ίδιο τον χώρο του ελληνικού Cosplay; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Θέλεις από την άλλη πλευρά να συμβάλεις στο έργο μας με οποιοδήποτε πιθανό τρόπο; Έλα να το συζητήσουμε! Δεκτές επίσης και αιτήσεις ενδιαφέροντος ατόμων εκτός Ελλάδας!

– ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ –


  Κανείς δεν είπε ποτέ όχι σε μια κλήρωση! Πόσο μάλλον όταν αυτή στοχεύει σε μεγάλο κοινό όπως το δικό μας. Έχεις κάποιο κατάστημα ή brandname το οποίο θέλεις να διαφημίσεις στον χώρο του Cosplay; Στείλε μας να κανονίσουμε κάποια κλήρωση! Δεκτές επίσης και αιτήσεις ενδιαφέροντος ατόμων εκτός Ελλάδας!

Αν σου κέντρισε το ενδιαφέρον κάποιο από τα παραπάνω, στείλε μας το δικό σου μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ( εδώ ), αναγράφοντας στο πεδίο “Θέμα” την κατηγορία που σε ενδιαφέρει!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (225 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: