Το απόλυτο GameAthlon Winter 2023 στις 25-26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Cosplay και Cosplay Parade της χώρας!


Το GameAthlon Winter 2023, το μεγάλο gaming convention της Αθήνας, γιορτάζει τα 10 του χρόνια στις 25-26 Φεβρουαρίου 2023! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Cosplay και Cosplay Parade της χώρας!


ΤΟ 2023 ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ GAMING !


Το γιγάντιο gaming convention “GameAthlon Winter 2023“, ο δεύτερος μεγαλύτερος πόλος έλξης Cosplays στην Ελλάδα ( 492 Cosplays την προηγούμενη φορά ), γιορτάζει τα 10 του χρόνια, στο τεράστιο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας, στις 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023! Παράλληλα με το συμπλήρωμα 17 ετών ελληνικού Cosplay!
 
12.000 τ.μ. γεμάτα εκατοντάδες PC και κονσόλες για ατέλειωτο gaming, τεχνολογία, VR, τουρνουά, επιτραπέζια, card games, εκθέματα, εκθέτες, καταστήματα, καλλιτέχνες, cosplayers, influencers, stage events, shows, διαγωνισμούς και ότι τραβάει η ψυχή του σύγχρονου gamer και pop culture fan σε ένα απόλυτο mega event! 
 

GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cosplayers//GR

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ !


Οι δηλώσεις για τον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Cosplay και Cosplay Parade της χώρας άνοιξαν!

Πάρε μέρος Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, στο φαντασμαγορικό Cosplay Parade με δώρα για όλους τους συμμετέχοντες ( δηλώσεις εκεί την ίδια μέρα ως 15:00 )! Αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ!

Διαγωνίσου, Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, 17:00, στον μεγάλο ατομικό Διαγωνισμό Cosplay με πλούσια χρηματικά έπαθλα και δώρα, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι και 20 Φεβρουαρίου μεσάνυχτα! Αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ!

 
GameAthlon Summer 2022 – Cosplay Parade, Διαγωνισμός Cosplay & Περιεχόμενο Εκδήλωσης – Βίντεο από Cosplayers//GR

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ !


  • Δες αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ΕΔΩ!
  • Δες τις συμμετοχές στο Artists & Cosplay Alley ΕΔΩ!
  • Βρες το Facebook Event της εκδήλωσης ΕΔΩ!
  • Κλείσε το εισιτήριο σου διαδικτυακά ΕΔΩ! Εισητήρια θα υπάρχουν και κατά την είσοδο στην εκδήλωση, αλλά με πιθανή αναμονή λόγω μεγάλης προσέλευσης! Είσοδος δωρεάν για Cosplayers ( ντυμένοι ή με στολή που θα βάλουν εντός ), έναν συνοδό συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό Cosplay και Cosplay Parade, παιδιά ως 5 ετών και ΑΜΕΑ!

Βίντεο με 310 από 410 Cosplays και γενικά πλάνα του GameAthlon Winter 2020 – Βίντεο από Cosplayers//GR

Μάθε τα πάντα για το GameAthlon, το τεράστιο gaming convention της Αθήνας και γνώρισε τις εκδηλώσεις του, καθώς και όλες της υπόλοιπες εκδηλώσεις της διοργάνωσης του, μαζί με όλες της πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!
 
Βρείτε το GameAthlon στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Instagram

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: