Super Heroes GR, η απόλυτη φιλανθρωπική ομάδα Cosplay υπερηρώων, μιλάει για όλα!


Super Heroes GR, η μεγάλη ελληνική ομάδα υπερηρώων που προσφέρει χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη! Μας μιλάει για το Cosplay, την ομάδα και την φιλανθρωπική δράση της!


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ !


Για πάνω από 4 χρόνια προσφέρουν χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη! Μοναδικοί στο είδος και δράση της, η μεγάλη ελληνική ομάδα υπερηρώων, Super Heroes GR!

Η φιλανθρωπική τους δράση αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό τους! Ξεκινώντας με την σύσταση της ομάδας στις 31 Ιανουρίου 2017, συνεχίζουν να βρίσκονται μόνιμα στο πλευρό παιδιών με ειδικές και πάσης φύσης ανάγκες, κάνοντας την διαφορά! Έχοντας συνεργαστεί με αρκετά ιδρύματα που σχετίζονται με την φιλανθρωπική δράση, επιζητούν παράλληλα να επεκτείνουν το έργο τους σε πανελλαδικό επίπεδο, ώστε να βρίσκονται οπουδήποτε υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη από λίγη χαρά! Η διευκόλυνση αυτού του σκοπού οδήγησε την ομάδα στην ανάληψη μορφής κατοχυρωμένου σωματείου!

Οι ποικίλες εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές δεν αποτελεί κάτι νέο, κατέχοντας αριθμητικά την πρώτη θέση στον τομέα αυτό, όσο αφορά το ελληνικό Cosplay. Αντίστοιχα η εμφάνιση τους σε διάφορες πρεμιέρες ταινιών υπερηρώων της Marvel & DC είναι φυσικά αυτονόητη. Στα πλαίσια της κυκλοφορίας αυτών των ταινιών δημιουργήθηκαν επίσης εκ μέρους τις ομάδας και ορισμένα fanmade live action trailers.

Τους συναντάμε με το δικό τους booth περιστασιακά σε διάφορες μεγάλες εκδηλώσεις Cosplay της Αθήνας, όπου παρουσιάζουν την ομάδα τους και ενημερώνουν το κοινό για την φιλανθρωπική τους δράση. Οι παράλληλες εμφανίσεις της ομάδας επί σκηνής σε διάφορα Cosplay Shows & Parades και Διαγωνισμούς Cosplay αυτών των εκδηλώσεων συναρπάζουν τα πλήθη! Άλλωστε τι καλύτερο από το να βλέπεις μονομιάς τους αγαπημένους σου δυτικούς υπερήρωες μπροστά σου!

Πάμε να μιλήσουμε με τον Περικλή “Μαντά” Μανδαλάκη, τον ιδρυτή των Super Heroes GR, για όλα όσα αφορούν την ομάδα!

Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” – Φώτο από Super Heroes GR

Βρείτε τους Super Heroes GR στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Instagram - Twitter

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !


1) Πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα σας! Τι πρέπει να γνωρίζουμε για σας; Πόσα και ποια μέλη απαριθμεί αυτή την στιγμή;

Είμαστε οι Super Heroes GR,  μία φιλανθρωπική ομάδα η οποία δίνει χαρά στα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη ( παιδιά με θέματα υγείας, παιδιά με αναπηρία, παιδιά με νοητική υστέρηση, παιδιά χωρίς γονείς κτλ ).

Μέχρι στιγμής η ομάδα μας απαριθμεί 14 μέλη με σκοπό την σταδιακή αύξηση τους. Αυτή την στιγμή η ομάδα αποτελείτε από τα ακόλουθα μέλη: Άγγελος Αθανασίου, Άγγελος Μουζίνας, Άκης Μουζίνας, Αλκμήνη Σωνίδου, Αργυρή Μήτση, Αχιλλέας Σιδηρόπουλος, Βαγγέλης Μαγγιώρος, Δημήτρης Κυριαζής, Ελένη Παππά, Θωμάς Παππάς, Ιάσονας Δρούγκας, Κώστας Σκουλαρικάς, Περικλής Μανδαλάκης και Σοφία Αγγελάκη.

Φωτογράφηση Ομάδας – Φώτο από GMilo.gr

2) Πότε και πως ξεκινήσατε την ενασχόληση σας με το Cosplay και τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με αυτό και την φιλανθρωπία; Τι οδήγησε στην σύσταση της ομάδας σας; Ποια ήταν η πρώτη σας εμφάνιση και με ποια Cosplays;

Η αγάπη μου για τα κόμικς ήταν αυτή που με οδήγησε στο να ενσαρκώσω έναν χαρακτήρα στα πλαίσια conventions που γίνονται στην Ελλάδα.

Ανέκαθεν μου άρεσε να βοηθάω τον κόσμο, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι υπερήρωες. Έπειτα από ένα σημαντικό προσωπικό συμβάν, πήρα την απόφαση δημιουργίας μιας ομάδας η οποία θα είχε ως σκοπό να δίνει χαρά σε παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από την αρχή της δημιουργίας της ομάδας μας ζητήθηκε να εμφανιζόμαστε σε διάφορες εκδηλώσεις. Πρεμιέρες ταινιών, conventions και άλλα. Kάτι τo οποίο μας βοήθησε στο να μας γνωρίσει περισσότερος κόσμος, να ενταχθεί στην ομάδα μας και να συμβάλει στο φιλανθρωπικό μας έργο.

Προσωπικά, η πρώτη μου εμφάνιση με Cosplay ήταν ως Flash από Justice League, ως ο οποίος εμφανίστηκα και στο τηλεοπτικό διαφημιστικό του AthensCon 2017, καθώς και στην πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας μαζί την ομάδα μας.

Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” – Φώτο από Super Heroes GR

3) Το θέμα της ομάδας σας είναι οι υπερήρωες. Τι είδους χαρακτήρες και από ποιες πηγές υπερηρώων συγκεκριμένα επιλέγετε στα Cosplay σας;

Το θέμα της ομάδας μας είναι αποκλειστικά μόνο υπερήρωες. Οι χαρακτήρες που επιλέγονται είναι συγκεκριμένα από Marvel και DC. Κάθε μέλος της ομάδας επιλέγει τον αγαπημένο του χαρακτήρα, και έπειτα μπαίνει στο ρόλο αυτού του χαρακτήρα ώστε το παιδί που θα τον δει να αντιλαμβάνεται ότι έχει απέναντι του τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα.

Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου – Φώτο από Super Heroes GR

4) Ποιοι χαρακτήρες σας θεωρείτε ότι είχαν περισσότερη πέραση στον κόσμο; Ποια είναι τα πιο δύσκολα Cosplays που έχετε κάνει μέχρι στιγμής; Τι τα καθιστά τα πιο δύσκολα;

Γενικά όλοι οι χαρακτήρες κόμικς είναι αγαπημένοι στον κόσμο, δόξα το Θεό! Η πλούσια χρωματική παλέτα των κόμικς μπορεί να σε εμπνεύσει να κάνεις χαρακτήρες που ούτε ο ίδιος μπορεί να είχες φανταστεί ότι θα έκανες. Κάποια από τα cosplays διαφόρων χαρακτήρων που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της ομάδας ήταν αρκετά δύσκολα και χρειάστηκαν πολύ χρόνο και κόπο εκ μέρους όλων των παιδιών. Τα έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς είτε στα πλαίσια κάποιας φωτογράφησης, είτε σε κάποιο convention.

Εμφάνιση στην εκπομπή Πάμε Αλλιώς του καναλιού EΡT1 – Φώτο από EΡT1

5) Πόσος κόπος, χρόνος και χρήμα χρειάζεται συνήθως για την δημιουργία ενός Cosplay; Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο πλάνο και οι μέθοδοι που ακολουθείτε για την δημιουργία ή προμήθεια ενός Cosplay; Ποια είναι η άποψη σας αναφορικά με τα έτοιμα Cosplays; Αποτελούν μέρος του δικού σας συνόλου επίσης;

Οι περισσότερες από τις στολές μας προέρχονται μέσω διαδικτυακών αγορών, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτούμε μια στολή η οποία αποτελεί πιστό αντίγραφο αυτών που βλέπουμε εντός κάποιας ταινίας, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στο κάθε άτομο απέναντι μας να προσέξει πόσο ρεαλιστική είναι η κάθε στολή μας. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μπορούν να γίνουν επιπλέον τροποποιήσεις σε μια στολή, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη.

Φωτογράφηση Ομάδας – Φώτο από Cassiel Cosplay Photography

6) Θεωρείτε την ενασχόληση σας με το Cosplay ως κάτι πιο σοβαρό; Πως καθορίζει αυτό τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε προς τα έξω την δουλειά σας; Η ομάδα σας έχει την μορφή κατοχυρωμένου σωματείου. Τι σας οδήγησε στην ανάληψη αυτής της συγκεκριμένης μορφής;

Η ενασχόλησή μας με το Cosplay εξαρχής θεωρήθηκε ως κάτι σοβαρό. Αυτό μας οδήγησε στη μορφή που έλαβε αρχικά η ομάδα μας, η οποία στην συνέχεια πήρε τη μορφή κατοχυρωμένου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη αυτή μορφή μας βοηθάει να μεγαλώσουμε περισσότερο ως ομάδα και να κάνουμε πράγματα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Να βρεθούμε κοντά σε ακόμα περισσότερα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και να τους δώσουμε χαρά.

Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Λαυρίου – Φώτο από Super Heroes GR
Επίσκεψη στο ”Άρρωστο Τσίρκο” στο Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη – Φώτο από Super Heroes GR

7) Η φιλανθρωπική σας δράση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας σας. Πείτε μας για όλες αυτές τις περιπτώσεις που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα. Τι είναι αυτό που σας οδήγησε να ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα;

Η φιλανθρωπική μας δράση αποτελεί το επίκεντρο του οργανισμού μας. Η συνεργασία μας με αρκετούς οργανισμούς και το γεγονός ότι έχουμε βρεθεί δίπλα σε τόσα πολλά παιδιά στα οποία δώσαμε χαρά, αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για μας. Υπάρχουν αντίστοιχα διάφορες ομάδες Cosplay στο εξωτερικό οι οποίες κάνουν επίσης αυτό που κάνουμε και εμείς. Όσο αφορά την Ελλάδα, πιστεύω ότι αν δεν είχα πάρει την απόφαση να δημιουργήσω την ομάδα μας και να ασχοληθούμε ως ομάδα με τον φιλανθρωπικό τομέα, πιθανόν να μην το έκανε κανείς άλλος. Με βάση κάτι που συνέβη στο στενό μου οικογενειακό κύκλο, αποφάσισα επομένως να κάνω αυτό το βήμα και να το πάμε παραπέρα.

Εμφάνιση στην εκπομπή Σήμερα του καναλιού Σκάι – Βίντεο από Σκάι

8) Ποια είναι η ανταπόκριση που λαμβάνετε εκ μέρους των παιδιών που επισκέπτεστε στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης;

Η ανταπόκριση που λαμβάνουμε εκ μέρους τους είναι θετική. Έχουμε κάνει αρκετές επισκέψεις. Κάποια παιδιά χαίρονται που μας βλέπουν ξανά και μέσω γονέων μας ευχαριστούν είτε από κοντά είτε μέσω της σελίδας μας με μηνύματα. Μερικές φορές μας ζητήθηκαν επίσης και συγκεκριμένοι χαρακτήρες εκ μέρους παιδιών που είχαν ζητήσει να μας δουν σε κάποιο ίδρυμα ή νοσοκομείο.

Επίσκεψη στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” – Φώτο από Super Heroes GR

9) Πως νιώσατε την πρώτη φορά που εμφανιστήκατε δημόσια ή σε κάποια εκδήλωση με Cosplays. Περιγράψτε μας την εμπειρία σας.

Η πρώτη φορά για μένα ήταν πολύ όμορφη. Μου άρεσε πάρα πολύ η ανταπόκριση που λαμβάναμε εκ μέρους του κόσμου, σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο, καθώς βλέπανε μπροστά τους έναν αγαπημένο χαρακτήρα τους, από τον πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο παιδί!

Φωτογράφηση Ομάδας – Φώτο από Cassiel Cosplay Photography

10) Πως καταλήξατε να επισκέπτεστε εντατικά εκδηλώσεις Cosplays και ποιες εμπειρίες αποκομίσατε από αυτό;

Η παρουσία μας στα διάφορα conventions μας βοήθησε αρκετά στο να μάθει ο κόσμος γενικά την ομάδα μας και την δράσης της. Έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους σε αυτά.

Πρεμιέρα Tαινίας Avengers: Endgame

11) Έχετε παρευρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις ως εκθέτες Cosplayers. Ποια ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου που σας επισκέπτεται και τι απήχηση παρατηρείτε αναφορικά με την δουλειά σας στις εκδηλώσεις αλλά και διαδικτυακά; Είστε ικανοποιημένοι γενικά με την ανταπόκριση του κόσμου πάνω στην δουλειά σας όλα αυτά τα χρόνια; Υπάρχει υποστήριξη από συγγενείς και φίλους;

Έχουμε παρευρεθεί σε αρκετά contentions ως εκθέτες, όπου μιλήσαμε για τις δράσεις μας και το φιλανθρωπικό μας έργο. Ο περισσότερος κόσμος δεν μας γνώρισε αρχικά. Οι περισσότεροι μάθανε έπειτα απεναντίας ότι υπάρχει και αυτό που κάνουμε στην Ελλάδα. Τα σχόλια ήταν θετικά, ενώ παράλληλα οι συγγενείς και οι φίλοι είναι πάντα οι πρώτοι που μας στήριξαν από την αρχή σε όλο αυτό.

Cosplay Stand Ομάδας – Φώτο από Cosplayers//GR

12) Έχετε παρευρεθεί σε εκδηλώσεις Cosplays στην Αθήνα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Υπήρξε κάποια διαφορά που σας έκανε εντύπωση ανάμεσα στις δύο περιοχές όσο αφορά τα Cosplays και τις σχετικές εκδηλώσεις; Υπάρχει κάτι επιπλέον που θα θέλατε να δείτε γενικά να πραγματοποιείται στον τομέα του Cosplay στην Ελλάδα;

Ναι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να γίνονται πέρα από αυτές τις δύο περιοχές, και σε όλη την Ελλάδα. Θα ήταν μία καλή εμπειρία να μπορούμε να επισκεφτούμε όλο και περισσότερα μέρη, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε για τον σκοπό μας, αν και στις δύο περιοχές έχει γίνει αρκετή καλή δουλειά και κάθε χρόνο βελτιώνεται αυτή ακόμα περισσότερο.

Φωτογράφηση Ομάδας – Φώτο από Super Heroes GR

13) Η θεματολογία και το μέγεθος μιας εκδήλωσης αποτέλεσε ποτέ για σας κριτήριο επιλογής επίσκεψης αλλά και ένδυσης με Cosplays σε αυτές;

Όχι. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη θεματολογία, όσο με το αν έχουμε ή όχι κάποια φιλανθρωπική δράση εκείνη την περίοδο, οπότε και μπορούμε να έρθουμε έπειτα είτε σαν επισκέπτες, είτε να συμμετέχουμε επίσης και ως εκθέτες.

Συμμετοχή στο Cosplay Parade του GameAthlon Summer 2019 – Φώτο από CowboyTV

14) Θεωρείτε ότι το Cosplay ως θέμα θα συνεχίσει μακροχρόνια να αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σας και των φιλανθρωπικών δράσεων σας; Αν ναι, τι σχέδια έχετε για το μέλλον πάνω στον τομέα αυτό, τα οποία δεν έχετε καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσετε; Υπάρχει κάποιος μακροχρόνιος στόχος ή προσωπικό όνειρο που θέλετε να πετύχετε αναφορικά με αυτό;

Το Cosplay αποτελεί το σκαλοπάτι που μας βοηθά στο να μας μαθαίνει περισσότερος κόσμος. Επομένως είναι σημαντικό για μας όσο αφορά αυτό που θέλουμε να πετύχουμε ως οργανισμός. Θέλουμε να δούμε να μεγαλώνει σε πανελλαδικό επίπεδο, να το αγκαλιάσει ο κόσμος όλο αυτό και να το στηρίξει ως μία μορφή εθελοντισμού και προσφοράς.

Live Action Trailer από Avengers: Endgame – Βίντεο από Super Heroes GR

15) Ποια είναι η άποψη σας, αναλογικά με το μέγεθος της Ελλάδας, όσο αφορά το πλήθος και το επίπεδο των ελληνικών Cosplays, αλλά και το επίπεδο των εκδηλώσεων όπου κάνουν την εμφάνιση τους αυτά; Ποια είναι η εξέλιξη τους που παρατηρήσατε με την πάροδο των ετών;

Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολλά σημαντικά πράγματα όσο αφορά το Cosplay, τα οποία θα ζηλεύανε και διάφορα conventions του εξωτερικού. Θέλουμε ακόμα δουλίτσα, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι παράλληλα.

Εμφάνιση στην εκπομπή Ώρα για Μελέτη του καναλιού Alpha – Φώτο από Alpha

16) Θεωρείτε ότι τα παρεχόμενα δρώμενα και δραστηριότητες Cosplay στις διάφορες εκδηλώσεις είναι ικανοποιητικά ή υπάρχει κάτι που θα θέλατε ακόμα να δείτε σε αυτές αναφορικά με Cosplay;

Πιστεύω ότι όσο εξελίσσεται αυτό θα βλέπουμε και καλύτερα πράγματα. Υπάρχουν εξαιρετικοί cosplayers στην Ελλάδα, οι οποίοι βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Πρεμιέρα Tαινίας Justice League

17) Έχετε συμμετάσχει κατά καιρούς σε Διαγωνισμούς Cosplay και Cosplay Parades επί σκηνής διάφορων εκδηλώσεων. Πως νιώσατε την πρώτη φορά που ανεβήκατε στην σκηνή; Πως νιώθετε πλέον κάθε φορά που ανεβαίνετε;

Είναι όμορφο συναίσθημα. Είναι μία όμορφη επαφή με τον κόσμο. Ειδικά όταν ανεβαίνει όλη η ομάδα επί σκηνής, είναι υπέροχο να βλέπεις όλη την Justice League, τους Avengers, ακόμα και τους X-Men πάνω σε μια σκηνή.

Συμμετοχή στο Cosplay Parade του GameAthlon Winter 2020 – Φώτο από Cassiel Cosplay Photography

18) Πιστεύετε ότι και εκτός σκηνής θα έπρεπε το roleplaying να αποτελεί βασικό κομμάτι ενός Cosplayer ή θεωρείτε κάτι τέτοιο πρακτικά μη εφαρμόσιμο; Αποτελεί κομμάτι της φιλανθρωπικής δράσης σας;

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, το roleplaying αποτελεί το Α και το Ω για εμάς, καθώς πρέπει να αποδώσουμε στον άλλον ότι μπαίνουμε σε ένα ρολό και ότι ο άλλος δεν έχει απέναντι του έναν άνθρωπο, αλλά έναν υπερήρωα.

Επίσκεψη στο 1o Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας – Φώτο από Super Heroes GR

19) Υπάρχει κάποια σημαντική ή αστεία εμπειρία που σας έμεινε περισσότερο κατά την ενασχόληση σας με τον χώρο του Cosplay που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Μια υπέροχη εμπειρία για μένα προσωπικά ήταν η πρόταση γάμου στην σύντροφο μου, την Έλενα Παππά, όπου σύσσωμη όλη η ομάδα με βοήθησε στην υλοποίηση της, μαζί με τη διοργανώτρια αρχή του GameAthlon. Ήταν από τις πιο υπέροχες στιγμές στη ζωή μου και ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό.

Cosplay Booth Ομάδας – Φώτο από Cosplayers//GR

20) Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα λέγατε σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το Cosplay, σοβαρά και μη; Πιστεύετε ότι είναι εύκολο να ξεκινήσει κανείς; Ψάχνετε άτομα που να ενδιαφέρονται να γίνουν μέλος της ομάδας σας; Α ναι, τι πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με αυτό;

Η μόνη φιλική συμβουλή που θα έδινα είναι να σκεφτεί αν του αρέσει πάρα πολύ και για ποιο λόγο θέλει να το κάνει. Τουλάχιστον για εμάς όλοι κρύβουν έναν ήρωα μέσα τους, και όταν έχεις μια δύναμη στα χέρια σου, χρησιμοποίησε τι για καλό σκοπό.

Φυσικά ψάχνουμε άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές σε αυτό που κάνουμε και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν να το πάμε ακόμα πιο ψηλά. Εξού και το moto του οργανισμού είναι το “μόνος σου μπορείς να πας γρήγορα, μαζί μπορούμε να πάμε μακριά”.

Επίσκεψη στον Σύλλογο Αμυμώνη – Φώτο από Super Heroes GR

21) Υπάρχει κάτι τελευταίο που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας;

Θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν αυτή την υπέροχη ομάδα – οργανισμός, καθώς και τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει σε όλο αυτό από την αρχή μέχρι και σήμερα, ώστε να υλοποιηθεί στην πράξη, και να δώσουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, είτε φέρουν στολή, είτε όχι, γιατί υπάρχουν πολλοί αφανείς ήρωες πίσω από όλο αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, να είστε καλά.

Φωτογράφηση Ομάδας – Φώτο από Super Heroes GR

Φιλανθρωπικές δράσεις των Super Heroes GR – Βίντεο από Super Heroes GR


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: