Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Cosplay του Vintage Toys 2023! Το μεγάλο Retro Convention της Αθήνας στις 11-12 Μαρτίου!


Το Vintage Toys 2023, το μεγάλο Retro Convention της Αθήνας, επιστρέφει στις 11-12 Μαρτίου 2023! Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Cosplay!


ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ !


 
Το Vintage Toys 2023, το μεγάλο retro convention της Αθήνας, επιστρέφει στις 11-12 Μαρτίου 2023 , 10:00 – 23:00, στην Τεχνόπολις Αθήνας!
 

Η μεγάλη έκθεση παιχνιδιών μιας άλλης εποχής που έχει δώσει την ευκαιρία σε 40.000 επισκέπτες να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της ανάμνησης και της νοσταλγίας και να ξεναγηθούν στα λημέρια της παιδικής τους ηλικίας.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ COSPLAY !


Και φέτος η εκδήλωση θα υποδεχτεί του αγαπημένους μας Cosplayers, οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί όλο το Σαββατοκύριακο δίνοντας χρώμα στην εκδήλωση, καθώς και την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να φωτογραφηθούν μαζί τους.
 

Vintage Toys 2019 – Φώτο από Fotogames Specialists

Και αυτή την φορά θα υπάρχει Διαγωνισμός Cosplay! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Cosplayers θα μπορούν να φωτογραφηθούν και έπειτα οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε σχετικό post στο Facebook του Vintage Toys όπου η δική σας ψήφο με like θα είναι αναδείξει τα 2 καλύτερα Cosplays!
 
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κατά την είσοδο τους στο περίπτερο Α1. Οι νικητές θα κερδίσουν συμβολικά δώρα εκ μέρους των καταστημάτων Παιχνοδρόμιο και Magneto!
 

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗΣ !


Ένα διήμερο γεμάτο νοσταλγία, όπου συλλέκτες παρουσιάζουν την προσωπική τους συλλογή και μας ταξιδέψουν στα χρόνια της αθωότητας.

Γυρίστε το χρόνο πίσω μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή από παλαιά παιχνίδια και έλατε στο μεγαλύτερο ουφάδικο που είδαμε ποτέ γεμάτο arcades, φλίπερ, ξύλινα ποδοσφαιράκια και πολλά άλλα free play για όλο το τριήμερο.

Vintage Toys 2019 – Φώτο από Fotogames Specialists

Δεκάδες εξειδικευμένα καταστήματα αναβιώνουν αυτή την εποχή και θα μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ξανά τα παιδικά μας παιχνίδια.

Παιδότοπος από την Δεσύλλας θα φιλοξενεί παρουσία γονέων μικρά παιδιά, ενώ στον προαύλιο χώρο θα υπάρχει έκθεση ποδηλάτων εποχής 70-90, και φυσικά μια έκπληξη όπως κάθε χρόνο για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά. Και κάτι μοναδικό για τους μικρούς επισκέπτες! Θα δουν από κοντά ζωντανά τον Κεραυνό Μακουίν!

Vintage Toys 2019 – Φώτο από Fotogames Specialists

Με την αγορά εισιτηρίου μέσω Viva παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό για 2 Nintendo SNES Mini και 2 Nintendo NES Mini!

Δωρεάν Είσοδος για AMEA, παιδιά μέχρι 10 ετών και Cosplayers!

Vintage Toys 2019 – Φώτο από Fotogames Specialists

  • Δες σύντομα αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ΕΔΩ!
  • Βρες το Facebook Event της εκδήλωσης ΕΔΩ!
  • Δείτε όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις του Vintage Toys, του μεγάλου retro convention της Αθήνας, στις οποίες παρευρέθηκαν Cosplays, με όλες τις πληροφορίες, εκατοντάδες φώτο και βίντεο, ΕΔΩ!

Vintage Toys 2019 – Φώτο από Fotogames Specialists

Βρείτε το Vintage Toys στα ακόλουθα μέσα!
Page , Facebook Group , Instagram

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: