Πάνω από 60 Cosplays στο Comic ‘N’ Play 2022, το παλιότερο comics con της Ελλάδας! Φώτο & βίντεο εδώ ( 98 φώτο & 2 βίντεο )!


To μεγάλο Comic ‘N’ Play 2022, το παλιότερο comics convention της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε για 20η φορά στην Θεσσαλονίκη! Δείτε 98 φώτο και 2 βίντεο από διάφορες πηγές με πάνω από 60 Cosplays!


PHOTO & VIDEO OVERLOAD !


Το Comic ‘N’ Play 2022, το παλιότερο Comics convention της Ελλάδας, επέστρεψε για 20η φορά, στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022, στην μεγάλη Αποθήκη Γ’ Λιμανιού Θεσσαλονίκης
 

3 μέρες γεμάτες Κόμικς, Επιτραπέζια, Καλλιτέχνες, Εκθέτες, Εργαστήρια, Εκθέσεις, Shows και φυσικά Cosplay, με περισσότερους από 3.000 επισκέπτες κάθε χρονιά! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε ΕΔΩ

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει ένας μεγάλος αριθμός υλικού κάλυψης! Δείτε 98 φώτο & 2 βίντεο της εκδήλωσης από διάφορες πηγές, με πάνω από 60 Cosplays!

Εκδήλωση & 52 Cosplays – Φώτο από Anime Portal
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 73 ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ !


Εκδήλωση – Φώτο από Comic ‘N’ Play


Εκδήλωση – Φώτο από Comic ‘N’ Play

 

Εκδήλωση – Βίντεο από Thesslife

Εκδήλωση – Βίντεο από Thesslife


Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: