Δείτε το live action promo εκ μέρους του Masterpolypragmon Studios του κόμικ “Futuristic Gypsy”!


Δείτε το live action promo βίντεο που δημιούργησε το Masterpolypragmon Studios για το κόμικ “Futuristic Gypsy”!


FUTURISTIC GYPSY !


Το Masterpolypragmon Studios ολοκλήρωσε ένα ακόμα μεγάλο commission ενός πελάτη του από τις ΗΠΑ, φέρνοντας εν  ζωή το κόμικ Futuristic Gypsy των Oliver Allen και Natalia Nova! Δείτε την Esmeralda ως κύριο χαρακτήρα στο live action promo βίντεο που δημιούργησε! Συμμετέχει η Joanna Cosplay ως Esmeralda! Φωτογραφίες από See Fate Photography!

Το Masterpolypragmon Studios αναφέρει:

“Το διεθνές πελατολόγιο του Masterpolypragmon Studios αυξάνεται κάθε μέρα, με χορηγίες που και φέρνουν δουλειές στον cosplay χώρο, και αυξάνουν την αξιοπιστία του παγκόσμιου κοινού στην Ελλάδα! Αυτήν την φορά, το studio ανέλαβε να φέρει εν ζωή το comic Futuristic Gypsy, από Αμερική. Μία δυναμική ηρωίδα οπλισμένη με το πιστόλι της, την μηχανή της και την δημιουργικότητα, πολεμάει ζόμπι σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία. Δείτε το πρώτο promo video!

Είναι γνωστό ότι το studio αναλαμβάνει συνέχεια καινούρια projects και είναι ονομαστό για το πως πάντα φέρνει το όραμα του εκάστοτε πελάτη εν ζωή, με πληθώρα άριστων reviews σε δουλειές από όλον τον κόσμο. Αν θέλετε να κάνετε αίτηση για να σας έχει υπόψη του για μελλοντικά projects, μπορείτε να το ακολουθήσετε στις σελίδες του. https://linktr.ee/mpolypragmon

Βρείτε το Masterpolypragmon Studios στα ακόλουθα μέσα!
Facebook  - Youtube - Instagram - Twitter - TikTok - Twitch - Reddit - Fiverr - 9Gag - Ko-fi - eShop

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: