Νιώθεις ήρωας; Οι Super Heroes GR αναζητούν εθελοντές και ενίσχυση στο φιλανθρωπικό τους έργο!


Οι Super Heroes GR, η μεγάλη ελληνική ομάδα υπερηρώων που προσφέρει χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη αναζητά εθελοντές και οικονομική ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης της!


ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ;


Για πάνω από 4,5 χρόνια προσφέρουν χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη! Μοναδικοί στο είδος και δράση της, η μεγάλη ελληνική ομάδα υπερηρώων, Super Heroes GR!

Η φιλανθρωπική τους δράση αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό τους! Ξεκινώντας με την σύσταση της ομάδας στις 31 Ιανουρίου 2017, συνεχίζουν να βρίσκονται μόνιμα στο πλευρό παιδιών με ειδικές και πάσης φύσης ανάγκες, κάνοντας την διαφορά! Έχοντας συνεργαστεί με αρκετά ιδρύματα που σχετίζονται με την φιλανθρωπική δράση, επιζητούν παράλληλα να επεκτείνουν το έργο τους σε πανελλαδικό επίπεδο, ώστε να βρίσκονται οπουδήποτε υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη από λίγη χαρά! Η διευκόλυνση αυτού του σκοπού οδήγησε την ομάδα στην ανάληψη μορφής κατοχυρωμένου σωματείου!

Για αυτό τον σκοπό ζητάνε την συμμετοχή σου! Οι Super Heroes GR αναζητούν εθελοντές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα ήθελαν να προσφέρουν και αυτοί τη δική τους πινελιά κάνοντας ακόμα πιο μεγάλο το έργο της ομάδας! Με cosplay ή χωρίς! Αν πιστεύεις ότι είσαι εσύ αυτός, στείλε την αίτηση σου ΕΔΩ!

Επιπλέον για την περεταίρω εξέλιξη του έργου τους και την εξάπλωση του σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να δώσουν χαρά  σε περισσότερα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη, δίνεται η δυνατότητα να συμβάλλει κανείς και οικονομικά με δωρεές, στον ακόλουθο λογαριασμό του οργανισμού, στην τράπεζα Πειραιώς: GR89 0172 0910 0050 9110 3879 641 !

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, με αγάπη προς τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, γιατί μην ξεχνάτε όλοι κρύβουν έναν ήρωα μέσα τους!

  • Μάθετε τα πάντα αναλυτικά για τους Super Heroes GR στην εκτενέστατη παρουσίαση και συνέντευξη της ομάδας του Cosplayers//GR, ΕΔΩ!

Φιλανθρωπικές δράσεις των Super Heroes GR – Βίντεο από Super Heroes GR

Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” – Φώτο από Super Heroes GR

Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου – Φώτο από Super Heroes GR

Επίσκεψη στον Σύλλογο Αμυμώνη – Φώτο από Super Heroes GR

Επίσκεψη στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” – Φώτο από Super Heroes GR

Επίσκεψη στο 1o Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας – Φώτο από Super Heroes GR

Βρείτε τους Super Heroes GR στα ακόλουθα μέσα!
Facebook - Youtube - Instagram - Twitter

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (248 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: