Πάρε μέρος στο Cosplay Alley του AthensCon 2022! Το απόλυτο Comics & Pop Culture con, 26-27 Νοεμβρίου στην Αθήνα!


To απόλυτο AthensCon 2022 επιστρέφει! 26-27 Νοεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου της Αθήνας! Κλείσε το δικό σου τραπέζι στο Cosplay Alley!


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COMICS & POP CULTURE CON ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !


Το AthensCon 2022, το κορυφαίο Comics & Pop Culture convention της Ελλάδας, και νούμερο ένα πόλος έλξης Cosplays στην χώρα, επιστρέφει για 7η φορά, στις 26-27 Νοεμβρίου 2022, στο τεράστιο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας!

Εκθέτες & Καλλιτέχνες στο AthensCon 2019 – Φώτο από Cosplayers//GR

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ COSPLAY ALLEY !


Για πρώτη φορά η εκδήλωση θα φιλοξενήσει Cosplay Alley, όπου οι Cosplayers θα μπορούν να έχουν το δικό τους τραπέζι και να γνωρίσουν από κοντά τους fans τους, καθώς και να πουλούν αυτόγραφα και είδη που φτιάχνουν οι ίδιοι με το ταλέντο τους. Είσαι Cosplayer και ενδιαφέρεσαι; Συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ!

Κόστος τραπεζιού 150! Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ το ενδιαφέρον υψηλό, επομένως η συμπλήρωση της φόρμας δεν εγγυάται την συμμετοχή, χωρίς την αντίστοιχη ενημέρωση εκ μέρους της διοργάνωσης.

AthensCon 2019 – 650 από 734 Cosplays και γενικά πλάνα – Βίντεο από Cosplayers//GR

Μάθε τα πάντα για το AthensCon, το μεγάλο comics & pop culture convention της Αθήνας, και γνώρισε τις εκδηλώσεις του, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

AthensCon 2019 – Φώτο από Star Wars Hellenic Academy

Βρείτε το AthensCon στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Instagram - Twitter

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (193 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: