AthensCon 2022, το απόλυτο Comics & Pop Culture con, 26-27 Νοεμβρίου στην Αθήνα! Όλα τα δρώμενα Cosplay! Be there!


AthensCon 2022! Το απόλυτο Comics & Pop Culture convention της Αθήνας έφτασε! 26-27 Νοεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου! Μάθε τα πάντα γι’ αυτό και τα δρώμενα που σχετίζονται με Cosplay! Να είσαι εκεί!


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COMICS & POP CULTURE CON ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !


Το AthensCon 2022, το κορυφαίο Comics & Pop Culture convention της Ελλάδας, και νούμερο ένα πόλος έλξης Cosplays στην χώρα ( 734 Cosplays  την προηγούμενη φορά ), επιστρέφει για 7η φορά, στις 26-27 Νοεμβρίου 2022, 10:30 – 22:00, στο τεράστιο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ( Tae Kwon Do ) της Αθήνας!

Κόμικς, σειρές, ταινίες, anime, manga, παιχνίδια, videogames, βιβλία, συλλεκτικά αντικείμενα! Πολλαπλές ομιλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις έργων, signings και άλλα πολλά! Πάνω από 10 διάσημοι διεθνείς καλεσμένοι από τον χώρο της pop κουλτούρας, καθώς και πάνω από 200 εκθέτες και καλλιτέχνες, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες κάθε χρονιά!

Εκθέτες & Καλλιτέχνες στο AthensCon 2019 – Φώτο από Cosplayers//GR

  • Δες τους φετινούς διάσημους προσκεκλημένους μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς εκθέτες μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς συμμετέχοντες του Cosplay Alley μέχρι στιγμής ΕΔΩ
  • Δες τους φετινούς συμμετέχοντες του Artist Alley μέχρι στιγμής ΕΔΩ!
  • Δες τις απαιτούμενες οδηγίες για Cosplayers ΕΔΩ!
  • Κλείσε το εισιτήριο σου online ΕΔΩ!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ COSPLAYER !


H Lucid Belle κατάγεται από την Ολλανδία. Μεγάλωσε με παθιασμένο ενδιαφέρον για το είδος της φαντασίας, τα βιντεοπαιχνίδια, τα anime και τη μόδα. Ξεκίνησε να κάνει cosplay το 2015, έχει 9 χρόνια θεατρικής εμπειρίας και μπορεί να μπαίνει στο πετσί οποιουδήποτε χαρακτήρα και να τον ερμηνεύει ανάλογα. Με έμφαση σε χαρακτήρες από βιντεοπαιχνίδια και τηλεοπτικές σειρές, και την προσοχή της στη λεπτομέρεια της έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση και βραβεία για την δεξιοτεχνία της.

Τα ταλέντα της περιλαμβάνουν: σχεδίαση πατρόν, ράψιμο και κατασκευή ρούχων, κατασκευή όπλων, κατασκευή κοσμημάτων, δημιουργία περουκών, styling και φωτογραφία. Επίσης, διδάσκει τακτικά μαθήματα και παρουσιάζει πάνελ που σχετίζονται με μια ποικιλία θεμάτων cosplay. Έχει εμφανιστεί σε πολλά Comic Cons σε όλη την Ευρώπη:

German Comic Con Spring 2022 ( Cosplay Guest, Live Panel Guest & Competition Judge )
Minque@Dutch Comic Con Spring 2022 ( Minque Cosplay Guest )
Kakao Games ELYON Livestream 2021 ( SFX Demonstration Guest )
Fantasy Basel Swiss Comic Con 2021 ( Cosplay Guest, Panel Presenter & Competition Judge )
Game On: 50 Years of Videogames 2021 ( Cosplay Host, Entertainer )
UPLINK Con 2021 ( Cosplay Panel Guest “Premium Content in Cosplay” )
Comic Con Kuwait 2020 ( Cosplay Guest & Competition Judge )
‘Zwart’ Short Film 2019-20 ( Actress )
Rotterdam Artist Guild 2019-20 ( Model )
MIPCOM for Insight TV 2019 ( Model & Promoter )
Dutch Comic Con 2019 ( SFX Demonstration Model )
Hollandsch Metaal Magazine 2018 ( Cosplay Model & Interview )
Amsterdam Comic Con 2017 ( Event Reporter )

COSPLAY PANEL & WORKSHOP !


Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 14:30, η καλεσμένη Cosplayer Lucid Belle θα πραγματοποιήσει εργαστήριο Cosplay! Το να φτιάχνεις κοστούμια μπορεί να είναι δύσκολο, επίσης το να τα φορέσεις μπορεί να αποδειχτεί και αυτό δύσκολο! Σε αυτό το εργαστήριο, η Lucid Belle θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για να σας δείξει πώς να κάνετε το Cosplay σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετο να το φοράτε για μια ολόκληρη μέρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

  • Η συμμετοχή στo εργαστήριo είναι δωρεάν. Αυστηρά 50 θέσεις ανά εργαστήριο. Για τις θέσεις που δε θα έχουν προκρατηθεί, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι που προκρατήσουν θέση στα εργαστήρια μέσω της φόρμας, θα ενημερωθούν μέσω e-mail. Την ημέρα του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από το γκισέ πληροφοριών, για να δηλώσουν την παρουσία τους. Επίσης, θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα του εργαστηρίου τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης. Οι αργοπορημένοι δε θα γίνονται αποδεκτοί στην αίθουσα μετά την ώρα έναρξης.

Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, 14:30, η Ολλανδική σκηνή cosplay εισβάλει στο AthensCon! Η καλεσμένη Cosplayer Lucid Belle μιλάει για την πορεία της και αυτά που έχει πετύχει παρόλες τις δυσκολίες! Πληροφορίες ΕΔΩ!

  • Η συμμετοχή στην ομιλία είναι δωρεάν! Παρακαλούμε να βρίσκεστε στην αίθουσα των ομιλιών τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης.

COSPLAY ALLEY !


Για πρώτη φορά η εκδήλωση θα φιλοξενήσει Cosplay Alley, όπου οι Cosplayers θα έχουν το δικό τους τραπέζι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους fans τους, καθώς και να πουλούν αυτόγραφα και είδη που φτιάχνουν οι ίδιοι με το ταλέντο τους. Θα τους βρείτε ΕΔΩ!

AthensCon 2019 – 650 από 734 Cosplays και γενικά πλάνα – Βίντεο από Cosplayers//GR

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ COSPLAY ΣΟΥ KAI ΜΠΕΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ !


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πέρα από τους γνωστούς φωτογράφους Cosplay που θα σας βγάζουν φωτογραφίες τους Cosplayers, θα μπορείτε να δηλώσετε το όνομα και τα cosplays σας για καταγραφή σε άτομο της διοργάνωσης το οποίο επίσης θα φωτογραφίζει Cosplayers, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο αυτόματα σε κλήρωση με εκπληκτικά δώρα εκ μέρους της διοργάνωσης!

AthensCon 2019 – Φώτο από Star Wars Hellenic Academy

Μάθε τα πάντα για το AthensCon, το μεγάλο comics & pop culture convention της Αθήνας, και γνώρισε τις εκδηλώσεις του, μαζί με όλες τις πληροφορίες, λίστες Cosplays, φωτογραφίες και βίντεο τους, διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη μας με την διοργάνωση, ΕΔΩ!

Βρείτε το AthensCon στα ακόλουθα μέσα!
Page - Facebook - Youtube - Instagram - Twitter

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: