Δείτε το music video clip εκ μέρους του Masterpolypragmon Studios του τεύχους κόμικ “Zombies & Mutants”!


Δείτε το music video clip που δημιούργησε το Masterpolypragmon Studios για το τεύχος κόμικ “Zombies & Mutants”!


ZOMBIES & MUTANTS !


Το Masterpolypragmon Studios ολοκλήρωσε ένα ακόμα μεγάλο commission ενός πελάτη του από τις ΗΠΑ, φέρνοντας εν  ζωή το τεύχος κόμικ Zombies & Mutants των Oliver Allen και Natalia Nova! Δείτε το music video clip που δημιούργησε! Συμμετέχουν οι Joanna Cosplay, Dimitris Papadopoulos Photography, Elefteria_Mrvlk Cosplay και Jordi Varkas! Make up artist η Colxinn!

Το Masterpolypragmon Studios αναφέρει:

“Ανάμεσα στις μεγάλες δουλειές που ανατέθηκαν στο στούντιο βρίσκεται και μία ολόκληρη ταινία ζόμπι για μεγάλο κανάλι του εξωτερικού! Το συγκεκριμένο video clip αποτελεί δουλειά πελάτη, του τεύχος κόμικ του Zombies & Mutants. Μας ανατέθηκε η παραγωγή ενός μουσικού βίντεο με obscure suspenseful scenes και rapid camerawork, σύμφωνα με τις οδηγίες του. Είναι γνωστό πως οι διεθνείς πελάτες μας εμπιστεύονται το στούντιο μας, το οποίο πάντα προσλαμβάνει τους καλύτερους συνεργάτες! Τώρα που παράγουμε και μεγάλες ταινίες, μπορείτε φυσικά να κάνετε αίτηση συμμετοχής, καθώς όλοι οι καλοί χωράνε. 

Βρείτε το Masterpolypragmon Studios στα ακόλουθα μέσα!
Facebook  - Youtube - Instagram - Twitter - TikTok - Twitch - Reddit - Fiverr - 9Gag - Ko-fi - eShop

Ελάτε στο Facebook Group μας, της μίας και μοναδικής ελληνικής κοινότητας Cosplay και πείτε μας την γνώμη σας !

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Cosplayers//GR (249 Δημοσιεύσεις)

Το Cosplayers//GR, η ελληνική κοινότητα Cosplay ( 2007 – σήμερα ), το μοναδικό μεγάλο μη κερδοσκοπικό, ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κοινοποίηση: